Blink Helsinki

Graafiseksi suunnittelijaksi Blink Helsinkiin?

Olemme Blink Helsinki, kasvumarkkinointitoimisto. Autamme asiakkaitamme kasvussa ja muutoksessa yhdistämällä luovan suunnittelun analytiikkaan. Palvelemme yritysjohtajia, jotka haluavat markkinoinnilta ja myynniltä konkreettisia tuloksia. 

Eräs asiakkaamme kertoi valinneensa meidät, koska olimme uskottavin toimija sekä luovissa sisällöissä että analyyttisessa teknologian ja markkinointiautomaation hallinnassa. Kova kysyntä vaatii nyt lisää kovan luokan tekijöitä.

Nyt haemme kasvavaan joukkoomme lahjakasta ja osaavaa graafista suunnittelijaa!

Tarjoamme paikkaa huipputiimistä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä parhaaksi versioksi itsestäsi ja tehdä asiakastyötä kivojen ja lahjakkaiden ammattilaisten kanssa.

Haluamme, että tulet olemaan kanssamme alan terävintä kärkeä edustava ammattilainen. Yhdessä teemme töitä sen asian mahdollistamiseksi. 

 

Laita hakemusta sisään, jos sinulla on 

 

  • Useamman vuoden kokemus graafisen suunnittelun töistä
  • Menestyksekkäitä keissejä ja hienoja töitä portfoliossasi
  • Ymmärrys modernin markkinoinnin monikanavaisesta tekemisestä 
  • Halu oppia uusia ominaisuuksia ja palo kehittyä jatkuvasti paremmaksi osaajaksi
  • Ratkaisuhakuista oma-aloitteisuutta ja kyky rakentavaan tiimityöskentelyyn 

 

Vastapainoksi saat:

  • kollegoiksi 17 hengen ryhmän luovia suunnittelijoita, graafikoita, kirjoittajia, konseptoijia, devaajia, strategeja ja asiakkuusihmisiä. Ratkaisuhakuisia, aikaansaavia, rohkeita, luovia ja analyyttisiä tiimipelaajia

  • palon tekemiseen ja rakkauden lajiin. Haluamme kehittyä yksilöinä ja porukkana niin, että olemme joka vuosi entistä parempia.

Haluamme myös löytää ilon ja mielekkyyden siitä työstä ja ajasta, jonka olemme poissa kotoa. Siksi emme pönötä, starbaile, vittuile, politikoi tai kitise. Olemme hyvien puolella.

 

Tulevan kollegasi Juhani Johanssonin terveiset:

juhani_web_pilvet

"Hola sinä graafinen suunnittelija!

Kyllä, juuri sinä! Olisi nasta saada sinut osaksi jengiä ideoimaan ja myös käytännössä toteuttamaan asiakkaidemme visuaalisen puolen tarpeet hellällä, mutta päättäväisellä otteella ja innostuksella.  Meillä pääset tekemään kaikkea stillistä videoon, videosta verkkosivuun, niin printti- kuin digitarpeisiin, joten toivottavasti softat ja prosessit on hyvin hyppysissä. Vaihtelusta ei ainakaan pitäisi olla pulaa! Eikä kivoista tyypeistä, sillä niitä meiltä löytyy toimistollinen. Toivottavasti päästään tapaamaan ja työskentelemään yhdessä!"

Miten prosessi etenee?

  • Haku on auki toistaiseksi. Tapaamme sopivimmilta vaikuttavat tyypit mahdollisimman pian ja teemme myös päätöksiä heti, kun oikea henkilö osuu kohdalle. Älä siis aikaile, vaan toimi nopeasti. 

Lisätietoja saat toimitusjohtaja Antti Toloselta: antti@blinkhelsinki.fi / 050 348 0347

Hae tehtävää täyttämällä alla oleva lomake