Blogi

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita - kesäjuhlat 14.6.2019

ideointi ja luovuus

Virpi Nummela

Tiimikaverin boostaus, uskon valaminen toinen toisiin ja yhteen hiileen puhaltaminen ovat harvoin arjen to do -listalla. Nämä asiat ovat kuitenkin sanomattakin jokaisen työntekijän, jokapäiväisen työlistan tärkeimpiä tehtäviä. Tämän asian tiimoilla vietimme kesäjuhlia riemukkaissa tunnelmissa.

Amazing_02

On perjantai ja Blinkin väki valuu töihin hymyt huulilla. Jotain jännää on tiedossa. Kukaan ei tiedä mitä. Jääkaapissa odottaa muutama kylmä huurteinen. Vesi herahtaa yhden jos toisenkin kielelle hieman hiostavassa ilmassa.
Kello 12.50 keittiön seinälle ilmestyy päivän teema: Amazing Race. Nyt alkaa tapahtua.

Kilpailuvietti saa heti Blinkin väen veren kuohumaan, ohimosuonet tykyttämään ja verenpaineen nousemaan. Kilpailun joukkueet valitsevat kapteeneikseen Heikin sekä Juhanin. Tässä kisassa ei selvästikään tulla tuntemaan armoa. Let’s get the party started!

IMG_2033

Päivään mahtuu jos jonkinmoista tehtävää: sananratkaisua, lapsuuden tarinoita, flow-joogaa, petankkia, musavisaa ja tikkaa. Improvisaatio-tehtävän suorituksista voisi jakaa Oscarit. Flow-joogan uljaimpaan soturiasentoon taivuttaa itsensä toimari-Antti. Pisteet siitä. Tätä on selvästi harjoiteltu ennenkin.

Illan päätepysäkki on Meilahdessa sijaitseva Kaurilan Sauna, jonka autenttinen mökkitunnelma kynttilöineen saa mielen pois arjesta ja kaupungin vilinästä. Ilma on kesäinen ja raikas.

IMG_2002

Pihalla käy kova puheensorina ja naurua piisaa. On mahtava nähdä, kuinka mieletöntä  heittäytymistä ja tiimihenkeä tästä jengistä löytyy. Itseironialla ja huumorilla ei ole rajoja. Pieni naljailu toimii loistavasti, kun meininki ja tiimihenki on kohdallaan.

Päivä on täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita tikkojen ja petankkikuulien lennellessä ties minne. Myöhäisillassa Heikin joukkue saa voiton merkiksi mitalit kaulaan sekä komean pokaalin poikana kotiin. Rehdin pelin merkiksi joukkueet kättelevät jonossa toinen toisensa. Voittoa juhlitaan meillä aina yhdessä.

IMG_2084 (1)

Juhlista jäi mieleen mahtavia muistoja sekä paljon naurua ja iloa. Kuten se että ensimmäinen kollega hävitetään heti ensimetreillä Kappelin terassilla. Tai se että Tiernapojat voi näemmä esittää hyvin myös keskikesällä.  Vieläkö sopii huutaa “Mörköä”? Mutta aina sopii tanssia sydänyöllä puistossa. Jukka, Kimmo, Timo, Satu, Heikki, Tuija, Päivi, Juhani, Juho, Piia, Terhi, Antti, keitä meitä nyt oli.

Tiimikaverin boostaus, uskon valaminen toinen toisiin ja yhteen hiileen puhaltaminen ovat harvoin arjen to do -listalla. Nämä asiat ovat kuitenkin sanomattakin jokaisen työntekijän, jokapäiväisen työlistan tärkeimpiä tehtäviä.

Kun yksilöihin luotetaan ja annetaan jokaiselle persoonalle oma tilansa luottamuksella, mahdollisuudet onnistua ja menestyä ovat käsillä.

Kollegan sanoja lainaten: “Olkaa ihmisiä toisillenne".

xoxo

Author avatar
Virpi Nummela

Projektipäällikkö, jolla on todellista paloa markkinointi- ja mainosalaa kohtaan. Ajatus "tee asioita tunteella tai älä tee ollenkaan" osuu ja uppoaa.

Katso myös

Markkinoinnin vuosisuunnittelu tuo tuloksia.

Markkinoinnin vuosisuunnittelu tuo tuloksia

Laura Alho Alle minuutti luettavaa
Lue

Metallimusiikkia, lumilautailua ja sivustokehitystä

Laura Alho Minuutti luettavaa
Lue
Vierekkäin hymyilevät palkitut blinkiläiset Lassi Hakkarainen, Piia Holma ja Peike Korvenmaa.

Elämme arvojamme todeksi joka päivä – Katso arvopalkintojen voittajat!

Laura Alho Alle minuutti luettavaa
Lue
OLETKO LAHJAKAS MARKKINOIJA?
TÄYTÄ AVOIN TYÖHAKEMUS ►

AUTAMME SINUA ONNISTUMAAN. OTA YHTEYTTÄ TAI VARAA AIKA TAPAAMISELLE.

Asiakkaat

Piia Holma Kasvujohtaja piia@blinkhelsinki.fi
puh. +358 40 527 8810

Työnhakijat

Antti Tolonen Toimitusjohtaja antti@blinkhelsinki.fi
puh. +358 207792100

TILAA UUTISKIRJE

Jaamme kuukausittain näkemyksiä, vinkkejä ja menestyskeissejä markkinoinnin ammattilaisille.

Google maps image