Ohita navigaatio
Mihin uskomme?

Meidän arvomme

Kasvu, rohkeus ­ja usko hyvään

Meitä blinkkiläisiä yhdistää muukin kuin ammattiylpeys työtämme kohtaan. Yhteiset arvomme eivät ole vain sanoja, vaan ne näkyvät työssämme joka päivä. Yrityksemme arvot on kiteytetty kolmeen osaan: kasvu, rohkeus ja usko hyvään.

Blinkin arvot syntyivät länsimaisen sivistyksen kehdossa – kirjaimellisesti. Yrityksen yhteisellä etätyöviikolla vuonna 2022 Kreikassa hiottiin kolme Blinkin yrityskulttuurin kulmakiveä. Arvojen kanssa oli painettu jo pitkään, mutta lopulta kaikki loksahti kohdalleen. Arvomme kasvu, rohkeus ja usko hyvään muodostuivat yhteispelillä, eri suunnista lähestyen.

Näihin arvoihin tiivistyy meidän tapamme tehdä töitä. Ne ovat meille totta ja ne tuovat merkityksellisyyttä kaikkeen tekemiseemme. Syvempiä ajatuksia löydät jokaisen arvon kohdalta!

kasvu

Kasvamme yksin ja yhdessä

Kasvu merkitsee meille halua ja kykyä kasvaa. Niin henkilökohtaisesti, yrityksenä, kuin asiakkaidemme kanssa. Olemme hyviä, mutta haluamme olla vielä parempia. Otamme myös vastuuta omasta kehittymisestämme – pidämme oppimisen nälkää yllä.

Miten teemme kasvusta totta?

 • Pysymme trendien harjalla
 • Osallistumme koulutuksiin
 • Ja koulutamme myös sisäisesti
 • Jaamme oppimamme kasvuryhmissä
 • Vertaistuki ja -arviointi ovat osa suunnitteluprosessiamme
 • Käymme läpi onnistumisia ja mokia
 • Kysymme hyviä kysymyksiä – huonoja ei ole olemassakaan!

Kasvu ei aina ole helppoa. Kiire, pelko tai mukavuudenhalu voivat olla kehittymisen esteinä. Meitä blikkiläisiä kuitenkin yhdistää yksi yhteinen tavoite – halu olla paras versio itsestämme. Tämä versio on erilainen meille jokaiselle. Mutta annamme siihen jokaiselle samanlaiset mahdollisuudet.

rohkeus

Uskallamme olla rohkeita

Rohkeus tarkoittaa meille sitä, että uskallamme kukoistaa. Uskallamme olla oma itsemme ja pelata omilla vahvuuksillamme, jolloin jokainen voi olla paras versio omasta itsestään. Rohkeus ohjaa työtämme yrityksenä ja yksiköinä – teemme pelottomia päätöksiä ja seisomme niiden takana. 

Olemme myös rohkeasti koostaneet blinkkiläisten 10 käskyä:

 1. Uskalla uskoa itseesi

 2. Uskalla luottaa työkaveriisi

 3. Uskalla tehdä toisin

 4. Uskalla altistaa työsi muiden arvioitavaksi

 5. Uskalla kyseenlaistaa, ottaa kantaa  ja sanoa, mitä ajattelet

 6. Uskalla seistä työsi  takana

 7. Uskalla kysyä, vaikka pelkäisit vaikuttavasi tyhmältä

 8. Uskalla panna itsesi likoon

 9. Uskalla luottaa intuitioon

 10. Uskalla päästää irti työstäsi

Koska olemme lahjakkaita, vaadimme itseltämme paljon. Ja koska vaadimme itseltämme paljon, uskallamme myös asettaa itsellemme rajoja. Rohkeus auttaa meitä myös nauttimaan työstämme – annamme intomme näkyä ja emme lannistu haasteiden edessä. Uskallamme olla se ihminen, joka haluamme olla.

usko hyvään

Uskomme yhteiseen hyvään

Kolmas kulmakivemme on usko hyvään. Olemme hyvien puolella; niin omassa toiminnassamme kuin asiakastyössä. Luotamme toisiimme, puhumme toisistamme hyvää ja kannustamme toisiamme. Teemme työtä niiden asiakkaiden kanssa, jotka rakentavat parempaa huomista ja jakavat yhteiset arvomme. Annamme uskon hyvään näkyä myös asiakkaille.

Mauno Koiviston (ja Blinkin oman Lassi Hakkaraisen) sanoin:

”Ellemme varmuudella tiedä, kuinka tulee käymään, olettakaamme, että kaikki käy hyvin.”
– Presidentti Mauno Koivisto

 

Haluamme hyvää itsellemme ja muille. Uskomme turvalliseen ja kannustavaan työilmapiiriin, jossa kaikilla on oikeus ja uskallus tuoda ideat ja eriävätkin mielipiteet esiin.  

Jaatko samat ajatukset kanssamme?

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää

Antti Tolonen Toimitusjohtaja antti@blinkhelsinki.fi 050 348 0347