Blogi

Syksyn kickoff vauhdittaa työtapojen kehittämistä

ideointi ja luovuus

Terhi Bergius

Blinkin kickoff inspiroi ja orientoi tiimin yhteisten asioiden äärelle. Tiimihengen lisäksi panostimme briefauksen ja asiakkuuksien kehittämiseen luonnonläheisessä Villa Furuvikissa.

Kickoff pidettiin, ennenkuin hallituksen etätyösuositus palautti meidät jälleen kotikonttoreille. Teemana oli flow: miten päästä kiinni ja pysyä työn imussa, miten varmistaa, että asiakasprojektit etenevät sovitusti ja tuottavat asiakkaillemme odotukset ylittävää laatua?

Blink_Workshoppausta_kuva2

Onnistumisen esteistä suurimmaksi nousivat puutteet tavoitteiden ja odotusten määrittelyssä (tai niiden kommunikoinnissa). Jos meillä ei ole asiakkaiden kanssa yhteistä käsitystä siitä minne ja miten olemme menossa, ongelmia ja pettymyksiä voi suurella todennäköisyydellä olla edessa. Sama toimii myös sisäisessä viestinnässä: jos suunnittelu- ja toteutustiimi ei tiedä miksi, kenelle, mitä, miten ja milloin halutaan, työ hankaloituu ja tulokset eivät ehkä vastaa lainkaan odotuksia.

Panostamme tänä syksynä systemaattiseen viestintään sekä asiakkaittemme kanssa että oman tiimimme kesken. Lisäksi kehitämme myös näitä tarpeita tukevia työkaluja.

Blink_Sanaleikki_kuva3

Blink_Metsaretki_kuva4

Toki hyvään kickoffiin kuuluu myös yhdessäolo. Siitä nautimme leikkimielisen ja luovuutta koettelevan kilpailun, ulkoilun, aterioinnin ja musisoinnin parissa.

Blink_Illallinen_kuva5

Näillä eväillä lähdemme uusin ajatuksin ja teoin kohti uutta syksyä. Uskon, että myös asiakkaamme saavat nauttia kickoffin tuloksista luovien ja suunnitellusti toteutuvien markkinointihankkeiden sekä virkeiden tekijöiden muodossa.

Author avatar
Terhi Bergius

Terhi ideoi ja kirjoittaa sisältöjä, jotka tuottavat arvoa sekä asiakkaille että heidän kohderyhmilleen. Hän on kokenut inbound-markkinoija, joka ei pelkää tarttua haastavaankaan aiheeseen.

Katso myös

lastensuojelutyö

Tuemme lastensuojelutyötä

Antti Tolonen Minuutti luettavaa
Lue
Mitä markkinointi voi oppia koronasta

Mitä markkinointi voi oppia koronasta?

Timo Vennonen 2 minuuttia luettavaa
Lue
Logotrendit 2021

Logosuunnittelun trendejä vuonna 2021

Allu Laitila 8 minuuttia luettavaa
Lue
LATAA SISÄLTÖMARKKINOINNIN OPAS

Lue kuinka voit kääntää yrityksesi sisällöt tulokselliseksi sisältömarkkinoinniksi.

LATAA OPAS

AUTAMME SINUA ONNISTUMAAN.
OTA YHTEYTTÄ TAI VARAA AIKA TAPAAMISELLE.

Antti Tolonen antti@blinkhelsinki.fi puh. +358 207792100

OTA YHTEYTTÄ VARAA AIKA
Google maps image