Ohita navigaatio

HubSpotin mobiilisovellus on myyntitiimin tehokkain työkalu

Hubspotin-mobiilisovellutus-on-myymtitiimin-tehokkain-tyokalu-2311

HubSpot on kehittänyt mobiilisovellustaan vuoden 2022 aikana. Nykyään mobiilisovelluksella pystyy hoitamaan kaikki myyntityön tehtävät muutamalla painalluksella.

Myönnän heti alkuun, etten itse ole käyttänyt HubSpotin mobiilisovellusta lähes ollenkaan ennen syksyä 2022. Sovelluksen melko rajalliset toiminnallisuudet eivät ole aiemmin riittäneet toimenkuvaani Hubspot-tilien ylläpitäjänä, eivätkä ne totta puhuen riitä vieläkään. Sen sijaan myyntityötä tekevälle HubSpotin mobiilisovelluksesta löytyy nykyään kaikki tarpeellinen ja siksi kirjoitan tätä artikkelia. Jos teet myyntityötä ja organisaatiosi käyttää HubSpotia, suosittelen viimeistään nyt kokeilemaan mobiilisovellusta!

Käyn tässä artikkelissa läpi kaikki myyntityön kannalta tärkeät toiminnallisuudet. Sovelluksella voi nykyään myös tehdä sosiaalisen median julkaisuja sekä tarkastella raportteja, mutta ne eivät varsinaisesti liity myyntityöhön, joten käsitellään niitä joskus tuonnempana.

Yhdellä painalluksella saat auki yhdeksän eri toimintoa

HubSpotin mobiilisovelluksen plus-painikkeesta pystyt kahdella painalluksella lisäämään uuden kontaktin, uuden yrityksen, uuden diilin, uuden tehtävän, aloittamaan uuden sähköpostin, luomaan muistiinpanon, luomaan tiketin, luomaan sosiaalisen median julkaisun sekä skannaamaan käyntikortin. Ensimmäinen painallus avaa valikon ja toinen valitsee toiminnon.

Kuulostaa yksinkertaiselta ja kätevältä – ja sitä se oikeasti on!

HubSpot CRM toimii täydellisesti myös puhelimessa

HubSpotin mobiilisovelluksella pääset käsiksi kaikkiin samoihin tietoihin kuin tietokoneellasi. Voit selata tietoja valikkojen kautta tai käyttää sanahakua, joka näyttää kaikki hakusanaasi vastaavat kontaktit, yritykset, diilit, tiketit, tehtävät sekä viimeaikaiset toiminnat (tapaamiset, sähköpostit, puhelut, ym.).

Hyvästi puheluiden manuaalinen tallentaminen ja puhelun jälkeen kirjoitetut epämääräiset muistiinpanot

Kun soitat puhelun HubSpotin mobiilisovelluksesta, puhelu tallentuu suoraan kontaktitietoihin. Puhelunäkymässä voi samaan aikaan kirjata muistiinpanoja, jolloin saat asiat kirjattua juuri niin kuin niistä sovitaan. Muistiinpanoissa suosittelen hyödyntämään tekstin pätkiä (eng. snippets), joilla pääset käsiksi tekemiisi muistiinpanopohjiin muutamalla painalluksella.

Hyvin suunnitellut sähköpostipohjat tehostavat viestintää myös mobiilisovelluksessa

HubSpotiin luotujen sähköpostipohjien avulla pystyt lähettämään viimeisteltyjä yhteydenottopyyntöjä, kalenterivarauksia, myyntimateriaaleja sekä mitä tahansa muuta toistuvaa sisältöä varsin tehokkaasti. Sähköpostipohjat toimivat mobiilisovelluksessa aivan yhtä hyvin kuin tietokoneella. Yksityiskohtaisempaa keskustelua varten voit soittaa tai varata tapaamisen kontaktin kanssa – kyllä, suoraan mobiilisovelluksessa.

Kalenterivarauslinkit helposti jaettavissa myös puhelimella

Mobiilisovelluksen viimeisin päivitys toi henkilökohtaiset kalenterivarauslinkit helposti saataville myös puhelimeen. Sovelluksen käyttäjät voivat nyt tarkastella ja kopioida luomiaan kalenterivarauslinkkejä ja jakaa niitä käyttämissään pikaviestintäkanavissa (esimerkiksi tekstiviestitse tai WhatsAppissa).

 

 

Toni Talasjoki

Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, tapahtumatuotannon ammattilainen ja piinkova projektipäällikkö. Suunnittelen ja toteutan nykypäivään soveltuvaa markkinointia, jossa alati vaihtuvat trendit ja nopea reagointi määrittävät suuntaviivat tekemiselle.

Toni Talasjoki

Katso myös