Ohita navigaatio

Tuemme lastensuojelutyötä

lastensuojelutyö

Lasten Päivän Säätiölle osoitetulla kesälahjoituksellamme tuemme lastensuojelutyötä ja autamme niitä lapsia ja nuoria joilla on vaikeuksia selvitä arjesta.

Tekemällä kesälahjoituksen Lasten Päivän Säätiölle haluamme auttaa niitä lapsia ja nuoria, joilla on vaikeaa elämässä ja haasteita jaksaa arjessa.  

Lasten Päivän Säätiö pyörittää Linnanmäen Huvipuistoa, jonka tuotto menee lastensuojelutyöhön. Säätiö on kerännyt ja jakanut varoja tärkeään työhön vuodesta 1950 alkaen jo yli 120 miljoonaa euroa. 

 

Perustajajärjestöt ovat:

 

Barnavårdsföreningen i Finland
Suomen vanhin lastensuojelujärjestö, joka tekee työtä paremman lapsuuden, vahvemman vanhemmuuden ja lapsiystävällisemmän yhteiskunnan puolesta. Järjestö tarjoaa mm. tukea lapsille ja perheille, jotka kokevat arjen haastavaksi.

Ensi- ja turvakotien liitto ry
Valtakunnallinen lastensuojelun kansalaisjärjestö, joka auttaa vaikeissa ja turvattomissa oloissa eläviä lapsia ja perheitä sekä tekee perheväkivaltaa ehkäisevää työtä.


Lastensuojelun Keskusliitto ry
Yhdistys edistää ja kehittää järjestöjen, kuntien ja valtiovallan yhteistyötä lastensuojelun alalla ja sen tärkeimpiä tehtäviä on ajaa lapsen etua, vaikuttaa yhteiskuntapoliittisesti lapsia koskevassa päätöksenteossa ja yhdistää eri tahojen lastensuojeluasiantuntemus.

Mannerheimin Lastensuojeluliitto ry
Avoin ja valtakunnallinen kansalaisjärjestö, johon kaikki uudet jäsenet ovat tervetulleita. Liiton päätehtävä on edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia.

Parasta Lapsille ry
Valtakunnallinen lastensuojelujärjestö, jonka tavoitteena on vahvistaa lapsiperheiden arjessa jaksamista järjestämällä leiri-, viikonloppu- ja kerhotoimintaa lapsille, nuorille ja lapsiperheille.

Pelastakaa Lapset ry
Laadukkaan lastensuojelutyön ammattilainen ja vahva vaikuttaja yhteiskunnassa. Järjestön tavoitteena on lisätä lasten hyvinvoinnin edellytyksiä ja mahdollisuuksia kohti parempaa aikuisuutta. Se tukee erityisesti vaikeissa oloissa eläviä lapsia kotimaassa ja maailmalla.

 

Ilon kautta kohti kesää!

linnanmaki

 

Antti Tolonen

Antti on Blink Helsingin toimitusjohtaja. Hänellä on pitkä kokemus niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin yritysten markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun kehittämisessä. Antti auttaa yrityksiä luomaan dataohjattavia markkinoinnin, myynnin ja kasvun malleja.

Antti Tolonen

Katso myös