Blogi

Elämme arvojamme todeksi joka päivä – Katso arvopalkintojen voittajat!

blinkilaiset kulttuuri arvot

Laura Alho

Meidän tulee tehdä arvojamme todeksi lakkaamatta. Blink Helsinki palkitsi työntekijöitään kulttuurinsa ja arvomaailmansa näkyväksi tekemisestä.

Vierekkäin hymyilevät palkitut blinkiläiset Lassi Hakkarainen, Piia Holma ja Peike Korvenmaa.

Blink Helsinki jakoi vuoden 2022 joulujuhlagaalassaan tunnustukset kolmelle työntekijälleen yrityskulttuurimme ja arvojemme esimerkillisestä vaalimisesta. Tämän arvopalkinnon nimellä kulkevan kunnianosoituksen vastaanotti kolme blinkiläistä, Lassi Hakkarainen, Piia Holma ja Peike Korvenmaa (kuvassa vasemmalta oikealle). Voittajavalinnassa painotettiin arvomaailmamme ilmentymistä työntekijän tavassa työskennellä, kehittyä ja kohdata muut ihmiset. 

Blink Helsingin toimitusjohtaja Antti Tolonen kertoo arvopalkintojen tuovan esille ajatuksemme yrityskultuuriin liittyvistä asioista: “Meidän tulee tehdä arvojamme todeksi joka päivä sen sijaan, että ne liitettäisiin vain juhlapuheisiin. Peike, Lassi ja Piia ovat tehneet arvojamme – kasvu, rohkeus ja usko hyvään – konkreettisella tasolla näkyväksi.”


Sinnikkyys mahdollistaa kasvun ja kehittymisen

Kasvu-palkinnolla palkittu digitaalisen markkinoinnin asiantuntijamme Peike Korvenmaa on osoittanut työssään esimerkillistä rohkeutta sekä sinnikästä halua kasvaa ja kehittyä. Digitaalisen mainonnan perinpohjaisesti tuntevan Peiken työssä tarvitaan sekä luovuutta että datalähtöistä ajattelua. Sen lisäksi, että tässä roolissa ovat viestintätaidot keskeisessä osassa, edellyttää teknologioiden jatkuvan muutoksen aallonharjalla pysyminen uteliasta luonnetta markkinointiasiantuntijalta. Tiimimme on omin silmin päässyt näkemään Peiken kyvyn uudistua ja mennä eteenpäin. Vaikka jokaisella työntekijällämme on paljon arvokasta osaamista, on meidän tärkeää ymmärtää olevamme keskeneräisiä. Tarve oman osaamisen kehittämiselle ei lopu koskaan.


Ongelmanratkaisukyvyllä kohti onnistumisia

Usko hyvään -palkintoa kantava konseptisuunnittelijamme Lassi Hakkarainen sai tunnustuksen ratkaisuhakuisesta ja positiivisesta tavastaan toimia ja kohdata uudet asiat ja tilanteet. On tärkeää uskoa ratkaisun syntymiseen sen sijaan, että antaisi haastavien tilanteiden lannistaa. Usko hyvään lopputulokseen vaatii rohkeutta ja optimistista asennetta, jotka ovat Lassille hyvin ominaisia lähestymistapoja. Halu uskoa onnistumiseen on kullanarvoista voidaksemme olla innovatiivisia ja luoda kasvumahdollisuuksia asiakkaillemme.


Meillä saat olla oma itsesi

Arvopalkinto rohkeudesta ojennettiin kasvujohtajallemme Piia Holmalle, joka auttaa asiakkaitamme kasvamaan markkinoinnin ja asiakaskokemuksen kehittämisen keinoin. Markkinoinnin suunnittelijasta johtoon askelia ottanut Piia aloitti vuoden 2023 alussa Blink Helsingin osakkaana toimitusjohtajamme Antti Tolosen rinnalla. Niin asiakkaamme kuin tiimimme voivat nähdä Piian kukoistavan omassa työssään ja nauttivan ihmisten kohtaamisesta. Piiassa näyttäytyy todellinen aitous eli uskallus olla oma itsensä omine ajatuksineen. Tämä on juuri sitä, minkä toivoisimme jokaisen työntekijämme kokevan: parhaimmillaan yrityskulttuuri kannustaa työntekijöitä avoimuuteen ja omana itsenä olemiseen, vahvuuksineen ja heikkouksineen. 


Voimaantuminen on kuin puhkeamista kukkaan

Antti Tolonen uskoo vahvasti siihen, että hyvä yrityskulttuuri mahdollistaa työntekijän kukoistamisen ja oman osaamistason viemisen uudelle tasolle. ”Yhteisiä arvoja vaalien synnytämme ympärillemme psykologisesti turvallisen työympäristön, joka edistää kasvamistamme sekä tiiminä että yksilöinä. Toivomme työntekijöittemme kukoistavan ja nauttivan aidosti työstään sen sijaan, että he vain suorittaisivat työtehtäviänsä. Näkisin myös, että yhdessä jaettu arvomaailma toimii ohjekirjanamme erityisesti haastavissa tilanteissa”, kuvailee Antti.

Blink Helsingillä uskotaan kannustavaan ja kehittymistä tukevaan kulttuuriin, joka mahdollistaa työntekijälle ammatillisen kehittymisen avaten tien kohti omia uraunelmia. Esimerkiksi vertaismentorointi ja ammatillista kehittymistä tukeva kouluttautuminen ovat osa arkeamme. ”Voimaantumisen tunne on asia, jonka toivoisin jokaisen blinkiläisen kokevan. Haluamme vahvistaa ympärillämme työskentelykulttuuria, jossa meistä jokainen voi ottaa askeleita eteenpäin ja olla paras versio itsestään”, Antti kiteyttää.


 

Author avatar
Laura Alho

Laura on sisältösuunnittelija, jolla on kokemusta markkinoinnin tehtävistä eri toimialoilla.

Katso myös

Markkinoinnin vuosisuunnittelu tuo tuloksia.

Markkinoinnin vuosisuunnittelu tuo tuloksia

Laura Alho Alle minuutti luettavaa
Lue

Metallimusiikkia, lumilautailua ja sivustokehitystä

Laura Alho Minuutti luettavaa
Lue
Markkinointi ja myynti vuonna 2023

Vuoden 2023 voittava pelikirja [ 2 tärkeintä asiaa kestävän markkinointi- ja myyntimallin rakentamiseksi ]

Antti Tolonen 8 minuuttia luettavaa
Lue
LATAA SISÄLTÖMARKKINOINNIN OPAS

Lue kuinka voit kääntää yrityksesi sisällöt tulokselliseksi sisältömarkkinoinniksi.

LATAA OPAS

AUTAMME SINUA ONNISTUMAAN. OTA YHTEYTTÄ TAI VARAA AIKA TAPAAMISELLE.

Asiakkaat

Piia Holma Kasvujohtaja piia@blinkhelsinki.fi
puh. +358 40 527 8810

Työnhakijat

Antti Tolonen Toimitusjohtaja antti@blinkhelsinki.fi
puh. +358 207792100

TILAA UUTISKIRJE

Jaamme kuukausittain näkemyksiä, vinkkejä ja menestyskeissejä markkinoinnin ammattilaisille.

Google maps image