Blogi

Blink Helsingistä Hubspotin Gold-tason partneritoimisto

inbound-markkinointi markkinoinnin automaatio hubspot

Kimmo Saarinen

Blink Helsinki on noussut HubSpotin kumppanuusohjelmassa kultatasolle. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme hyödyntämään HubSpotin mahdollisuuksia laajasti ja oikealla tavalla.

testi

Voimme tyytyväisinä ilmoittaa, että Blink Helsinki on noussut kultatasolle (Gold partner) HubSpotin kumppanuusohjelmassa.

Suuri kiitos kuuluu asiakkaillemme, jotka ovat luottaneet meihin ja halunneet kasvaa inbound-markkinoinnin avulla. HubSpot on markkinoiden johtava inbound-markkinoinnin, markkinoinnin automaation ja myynnin työkalut yhdistävä työkalu. Se auttaa yrityksiä integroimaan markkinoinnin ja myynnin toimenpiteet tehokkaaksi ja sujuvaksi kokonaisuudeksi.

Me Blinkillä olemme panostaneet henkilöstön jatkuvaan oppimiseen HubSpotin hyödyntämisessä, jotta voisimme palvella asiakkaitamme parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Tulemme jatkamaan tätä työtä, ja kultatason myötä saamme entistä enemmän tukea HubSpotilta osaamisen kehittämiseen. Lisäksi saamme esimerkiksi pääsyn HubSpotin beta-vaiheen työkaluihin, jolloin asiakkaamme pääsevät hyötymään uusista toiminnallisuuksista heti niiden tultua yleiseen jakeluun.

Tavoitteenamme on hankkia pitkäaikaisia asiakkuuksia ja auttaa asiakkaitamme hyödyntämään HubSpotin tarjoamia mahdollisuuksia laajasti ja oikealla tavalla. Hyvätkin työkalut ovat vain apuvälineitä, ja vasta niiden tehokas käyttö ratkaisee tekemisen tuloksellisuuden. Haluamme luoda nykyisille ja tuleville asiakkaille arvoa yhdessä asetettuja tavoitteita saavuttamalla. Uskomme, että näin toimimalla osaamisestamme on suurin hyöty sekä asiakkaillemme että meille.
Gold_Banner

Author avatar
Kimmo Saarinen

Asiakkuusjohtajana Kimmo auttaa monentyyppisiä asiakkaita muun muassa brändin rakentamisessa, inbound-markkinoinnissa ja HubSpotin tehokkaammassa hyödyntämisessä.

Katso myös

INBOUND 2021 - Tämän missasit vuoden markkinointitapahtumasta

Jonna Sulkanen 6 minuuttia luettavaa
Lue

Oho, unohdimme kertoa miksei *kukaan* avaa sähköpostejasi jos jatkat…

Jonna Sulkanen 3 minuuttia luettavaa
Lue

Miten ostaminen muuttuu - ja mitä markkinoinnissa ja myynnissä pitää siksi muuttaa?

Antti Tolonen 4 minuuttia luettavaa
Lue
TUTUSTU HUBSPOT-PALVELUIHIMME
TUTUSTU

AUTAMME SINUA ONNISTUMAAN.
OTA YHTEYTTÄ TAI VARAA AIKA TAPAAMISELLE.

Antti Tolonen antti@blinkhelsinki.fi puh. +358 207792100

OTA YHTEYTTÄ VARAA AIKA
Google maps image