Ohita navigaatio

Metallimusiikkia, lumilautailua ja sivustokehitystä

Teemulle ovat kaikki sivustokehityksen työvaiheet tuttuja, aina suunnittelusta ja ilmeen luomisesta tekniseen toteutukseen sekä käyttökoulutukseen asti. Tutustu Teemuun!

Blinkillä vuoden 2023 alussa aloittaneella Teemu Ekholmilla on monipuolinen tausta verkkosivustojen kehittämisestä. Vuosien varrella sivustokehityksen kaikki työvaiheet ovat tulleet tutuiksi, aina suunnittelusta ja ilmeen luomisesta tekniseen toteutukseen sekä käyttökoulutukseen asti.

Asiantuntijuutensa verkkosivustojen parista Teemu on saavuttanut työskennellessään ensin graafikkona ja sittemmin kehittäjänä. Edeltäneet vuodet ennen Blinkillä aloittamista hän on työskennellyt erikokoisissa markkinointitoimistoissa.

”Ydinosaamistani on verkkosivustojen suunnittelu ja kehittäminen sekä niihin liittyvät prosessit, HubSpotia hyödyntäen. Tehtäväni on varmistaa sivuston sisällönhallinnan sujuvuus sekä laadukas käyttökokemus”, Teemu kiteyttää.

Ihminen ihmiselle

Hiljattain tiimissämme aloittanut Teemu on tykästynyt Blinkin yhteisöllisyydestä ja välittömästä tavasta toimia.

”Sen lisäksi, että pyrin tekemään työni mahdollisimman hyvin, tulee arjen olla myös kivaa. Tämä pätee yhdessä tekemiseen niin työkavereiden kuin asiakkaiden kanssa. Minulle on tärkeää päästä tutustumaan ihmisiin, joiden kanssa työskentelen. Sivustoprojektit pitävät sisällään monia eri osaamisalueita, mikä tarkoittaa yhteen hiileen puhaltamista markkinoinnin eri asiantuntijoiden kanssa. Hyvä tiimihenki tekee työnteosta antoisampaa ja on myötävaikuttava tekijä projektien läpiviennille”, Teemu kuvailee.

”Uudessa tiimissä aloittaneena olen vasta tutustumassa työkavereihini, ja olenkin pyrkinyt jakamaan jokaisen kanssa vapaamuotoisemman juttutuokion. Ihmiseen tutustuu aivan toisella tavalla, kun voi jutella muustakin kuin meneillään olevista työprojekteista”, Teemu jatkaa.

Paikkariippumatonta työtä luonnon rauhassa

Alunperin pääkaupunkiseudulta kotoisin olevan Teemun kotipaikka löytyy nykyisin Tunturi-Lapista, Kittilästä. Teemu saa Lapin luonnosta ja pimeydestä inspiraatiota musiikkin säveltämiseen sekä soittamiseen. Hän on myös intohimoinen lumilautailija, joten muuttoa pohjoiseen puolsivat sekä pidempi talvikausi että koskemattomat tunturit.

Blinkin joustava työkulttuuri mahdollistaa omannäköisen elämäntavan, jossa voi yhdistää helposti aktiiviset harrastukset ja työn. “Vaikka etätyö on mahdollistanut paljon hyviä juttuja elämääni, koen tärkeäksi kohdata blinkiläisiä aika ajoin myös kasvotusten Helsingissä”.

Laura Alho

Laura on sisältösuunnittelija, jolla on kokemusta markkinoinnin tehtävistä eri toimialoilla.

Laura Alho

Katso myös