Blogi

Metallimusiikkia, lumilautailua ja sivustokehitystä

ideointi ja luovuus verkkosivuston kehittäminen blinkilaiset

Laura Alho

Teemulle ovat kaikki sivustokehityksen työvaiheet tuttuja, aina suunnittelusta ja ilmeen luomisesta tekniseen toteutukseen sekä käyttökoulutukseen asti. Tutustu Teemuun!

Blinkillä vuoden 2023 alussa aloittaneella Teemu Ekholmilla on monipuolinen tausta verkkosivustojen kehittämisestä. Vuosien varrella sivustokehityksen kaikki työvaiheet ovat tulleet tutuiksi, aina suunnittelusta ja ilmeen luomisesta tekniseen toteutukseen sekä käyttökoulutukseen asti.

Asiantuntijuutensa verkkosivustojen parista Teemu on saavuttanut työskennellessään ensin graafikkona ja sittemmin kehittäjänä. Edeltäneet vuodet ennen Blinkillä aloittamista hän on työskennellyt erikokoisissa markkinointitoimistoissa.

”Ydinosaamistani on verkkosivustojen suunnittelu ja kehittäminen sekä niihin liittyvät prosessit, HubSpotia hyödyntäen. Tehtäväni on varmistaa sivuston sisällönhallinnan sujuvuus sekä laadukas käyttökokemus”, Teemu kiteyttää.

Ihminen ihmiselle

Hiljattain tiimissämme aloittanut Teemu on tykästynyt Blinkin yhteisöllisyydestä ja välittömästä tavasta toimia.

”Sen lisäksi, että pyrin tekemään työni mahdollisimman hyvin, tulee arjen olla myös kivaa. Tämä pätee yhdessä tekemiseen niin työkavereiden kuin asiakkaiden kanssa. Minulle on tärkeää päästä tutustumaan ihmisiin, joiden kanssa työskentelen. Sivustoprojektit pitävät sisällään monia eri osaamisalueita, mikä tarkoittaa yhteen hiileen puhaltamista markkinoinnin eri asiantuntijoiden kanssa. Hyvä tiimihenki tekee työnteosta antoisampaa ja on myötävaikuttava tekijä projektien läpiviennille”, Teemu kuvailee.

”Uudessa tiimissä aloittaneena olen vasta tutustumassa työkavereihini, ja olenkin pyrkinyt jakamaan jokaisen kanssa vapaamuotoisemman juttutuokion. Ihmiseen tutustuu aivan toisella tavalla, kun voi jutella muustakin kuin meneillään olevista työprojekteista”, Teemu jatkaa.

Paikkariippumatonta työtä luonnon rauhassa

Alunperin pääkaupunkiseudulta kotoisin olevan Teemun kotipaikka löytyy nykyisin Tunturi-Lapista, Kittilästä. Teemu saa Lapin luonnosta ja pimeydestä inspiraatiota musiikkin säveltämiseen sekä soittamiseen. Hän on myös intohimoinen lumilautailija, joten muuttoa pohjoiseen puolsivat sekä pidempi talvikausi että koskemattomat tunturit.

Blinkin joustava työkulttuuri mahdollistaa omannäköisen elämäntavan, jossa voi yhdistää helposti aktiiviset harrastukset ja työn. “Vaikka etätyö on mahdollistanut paljon hyviä juttuja elämääni, koen tärkeäksi kohdata blinkiläisiä aika ajoin myös kasvotusten Helsingissä”.

Author avatar
Laura Alho

Laura on sisältösuunnittelija, jolla on kokemusta markkinoinnin tehtävistä eri toimialoilla.

Katso myös

Brändiarkkitehtuuria kuvaava suuri B-kirjain, jonka vieressä on nostokurki. Nostokurki nostaa paikalleen brändielementtejä. Kuva on vihreä.

Kuinka valita oikea brändi­arkkitehtuuri?

Timo Vennonen 3 minuuttia luettavaa
Lue
Kuvan eri reunoilla kolme ostajapersoonaa katsoo kuva keskellä olevaa kassia, jossa on euromerkki. Ostajapersoonien luota kiemurtelee kolme ostopolkua kassin luokse.

Ostajapersoonien ja ostopolkujen merkitys kasvumarkkinoinnissa

Kimmo Saarinen 5 minuuttia luettavaa
Lue
Vihreä yritysrakennus, joka muistuttaa hahmoa. Hahmon kädessä on megafoni, jolla hahmo tuo brändiään kuuluviin. Taustalla muita hahmoja tekemässä samaa asiaa.

Brändi: hanki merkitys tai kuihdu

Piia Holma 3 minuuttia luettavaa
Lue
LATAA SISÄLTÖMARKKINOINNIN OPAS

Lue kuinka voit kääntää yrityksesi sisällöt tulokselliseksi sisältömarkkinoinniksi.

LATAA OPAS

AUTAMME SINUA ONNISTUMAAN. OTA YHTEYTTÄ TAI VARAA AIKA TAPAAMISELLE.

Asiakkaat

Piia Holma Kasvujohtaja piia@blinkhelsinki.fi
puh. +358 40 527 8810

Työnhakijat

Antti Tolonen Toimitusjohtaja antti@blinkhelsinki.fi
puh. +358 207792100

TILAA UUTISKIRJE

Jaamme kuukausittain näkemyksiä, vinkkejä ja menestyskeissejä markkinoinnin ammattilaisille.

Google maps image