Ohita navigaatio

Tervetuloa markkinoinnin Kasvukouluun!

Blink-Kasvukoulu-Blogi-hero-v2

Takkuileeko markkinointi? Laahaako myynti? Tule mukaan Kasvukouluun! Syksyllä on aika palata koulun penkille ja teroittaa kynä kasvumarkkinoinnin oppeihin.

Kasvukoulu – kuusi viikkoa, kuusi videota

Kasvukoulu on Blink Helsingin uusi koulutuskonsepti, jossa opetamme sinulle markkinoinnin ja myynnin tärkeimmät aiheet ja toimintatavat kattavan videosarjan avulla. Ytimekkäissä videoissa lukuisat eri Blink Helsingin asiantuntijat pääsevät ääneen kertomaan markkinoinnin koukeroista. Ja mikä parasta – jokainen oppitunti kestää vain pari minuuttia!

Blink-Kasvukoulu-Logo-elementissä

Mikä Kasvukoulu?

 • Uusi, maksuton markkinoinnin koulutuskonsepti
 • Aitoja kokemuksia ja tietoa suoraan markkinointitoimistolta
 • Kuusi lyhyttä videota kuuden viikon ajan – suoraan sähköpostiisi
 • Vain kurssilaisille suunniteltuja artikkeleita ja lisämateriaalia
 • Chat-keskustelu rehtorin kanssa kerran viikossa

 • Lopuksi luokalta päässeille: konkreettisen, ensimmäisen menestyssuunnitelmasi läpikäynti yhdessä Kasvukoulun rehtorin kanssa!
Kasvukoulun luennot ovat lyhyitä ja ytimekkäitä, joten voit katsoa ne vaikka työmatkan aikana tai aamukahvin ohella. Voit halutessasi myös syventyä jokaisen luennon aiheeseen mukana tulevilla asiantuntija-artikkeleilla, oppailla, erilaisilla työkaluilla sekä referensseillä. Jos tähtäät kympin todistukseen voit myös astua rehtorin kansliaan, jossa toimitusjohtajamme Antti Tolonen vastaa livechatissa kerran viikossa mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Syksyn lukukausi alkaa kasvumarkkinoinnin luentosarjalla

Aloitamme Kasvukoulun syyskuussa Kasvumarkkinoinnin karkeilla. Jaamme koulutuksessa keskeiset opit kaikille kasvua hamuaville yrityksille kuuden videon luentosarjan ja kattavien lisämateriaalien avulla. Kasvumarkkinoinnin oppien viitekehityksenä toimii tuttuakin tutumpi markkinoinnnin suppilo eri vaiheineen, mutta lähdemme liikkeelle varsinaisesta pihvistä, eli menestyssuunnitelmasta.

Syksyn lukujärjestys: Kasvumarkkinoinnin karkit
 1. Näin rakennat markkinoinnin menestyssuunnitelman
 2. Tunnista yrityksesi ostajapersoonat ja palvelupolut
 3. Houkuta asiakkaat astumaan palvelupolulle
 4. Tee verkkosivustostasi liidimagneetti
 5. Muuta liidit diileiksi
 6. Ilahduta – sitouta ja tee lisämyyntiä

Kasvukoulun ensimmäinen lukukausi alkaa heti syyskuun alussa. Saat jokaisen aiheen koulutusmateriaalit kerran viikossa sähköpostiisi, josta voit käydä katsomassa ne itsellesi sopivana aikana. Ilmoittaudu mukaan nyt – ennen kuin luokkahuone on täynnä!

Ilmoittaudu Kasvukouluun

 

Kenelle Kasvukoulu sopii?

Blinkin Kasvukoulu on suunniteltu erityisesti yritysten markkinointi- ja myyntijohdolle. Toisin sanoen, jos teet markkinointipäätöksiä yrityksen sisällä, tämä koulutus sopii sinulle kuin omena opettajalle. Käymme Kasvukoulun ensimmäisellä lukukaudella läpi erityisesti markkinoinnin ja myynnin yhteistyötä, markkinoinnin tuottavuuden parantamista sekä yrityksen kasvua.

Kasvumarkkinoinnin karkeissa käydään läpi keskeiset asiat, mitä yrityksessä tarvitsee tietää ja tehdä, jotta saadaan laadittua menestyssuunnitelma. Menestyssuunnitelma on yrityksen kasvustrategian pohjalta luotu markkinointi- ja myyntisuunnitelma, jonka avulla saavutetaan halutut tavoitteet. Menestyssuunnitelma sitoo yhteen kaiken ostajapersoonien ja ostopolkujen määrittämisestä sisältöstrategiaan, inbound-markkinointiin ja tavoitteiden määrittämiseen.

Miksi Blink Helsinki?

Blink Helsinki on kasvua tavoittelevan yrityksen paras valinta markkinointikumppaniksi. Olemme kokenut kasvumarkkinointitoimisto, jonka tavoitteena on luoda kestäviä kasvutarinoita, myös sinun yrityksellesi. Saat Kasvukoulun lisäksi kauttamme kaikki tarvitsemasi markkinoinnin palvelut kasvustrategiasta luoviin konsepteihin ja teknologisiin toteutuksiin.

Kasvu on hankalaa. Älä tee sitä yksin. Ilmoittaudu syksyn Kasvukouluun! 

 

Jonna Sulkanen

Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, jonka sydän sykkii hyvälle sisällölle.

Jonna Sulkanen

Katso myös