RATKAISUMYYJÄ / KONSULTTI


Haemme nyt lahjakasta ja innostunutta ihmistä kehittymään inbound-myynnin ammattilaiseksi.

Työ on konsultoivaa myyntityötä, joka vaatii liiketoiminnan ymmärrystä. Edellytämmekin aiempaa kokemusta vastaavanlaisesta myyntityöstä. Sinulla on kyky tunnistaa potentiaalisen asiakkaan haasteet ja tarpeet sekä tarjota proaktiivisesti apua näiden haasteiden ratkaisemiseksi. Kokemus inbound-markkinoinnin ja markkinointiautomaation kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.

Työ on tavoiteohjauttua ja pitää sisällään monipuolisia myynnin tehtäviä kuten prospektointia, taustoitusta, kontaktointia, tarvekartoituksia, myyntitapaamisia ja tarjousten tekemistä.

Olet tyyppinä uskottava ja ratkaisukeskeinen. Työtavoiltasi olet kurinalainen ja sinnikäs. Saat asiat tapahtumaan.

Tarjoamme halutun työpaikan Helsingin ytimestä 12 luovan ammattilaisen (ja yhden toimistokoiran) muodostamassa innostavassa yhteisössä. Korkealaatuisten koulutusresurssien ja superfiksujen asiakkaidemme avulla autamme sinua kehittymään parhaaksi versioksi itsestäsi.

Jos sinulle syntyi ajatus siitä, miten voisit kukoistaa meillä ja miten juuri sinä voisit auttaa meitä kasvamaan, jätä hakemus Baronan hakuväylän kautta (valittu henkilö solmii työsopimuksen suoraan Blink Helsingin kanssa).

- JÄTÄ HAKEMUS TÄÄLLÄ -

LAHJAKKUUS - OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ!

Olemme ryhmä sekä luovia että analyyttisiä ihmisiä, joita yhdistää intohimo pysäyttävien juttujen tekemiseen. Suunnittelijoita, muotoilijoita, visualisteja, käsikirjoittajia, sisältömarkkinoijia, konseptoijia ja sateentekijöitä.

Saattaisitko olla yksi meistä? Jos olet poikkeuksellisen lahjakas, hae heti!

- TÄYTÄ AVOIN TYÖHAKEMUS TÄSTÄ -

Lisätiedustelut: antti@blinkhelsinki.fi