Palvelut

Tarjoamme valikoiman palveluita myynnin, markkinoinnin
ja asiakaskokemuksen kehittämiseksi. Löydät ne tuosta alta.

Uskomme kiinalaisstrategi Sunzin tapaan siihen, että strategia ilman taktiikkaa
on hitain tie menestykseen, ja että taktiikka ilman strategiaa on meteliä ennen tappiota

img_palvelu_ostajapersoona
strategia

Ostajapersoonien määritys

Ostajapersoonien määrityksen avulla tunnet asiakkaasi paremmin, tiedät kenelle markkinoit ja miksi, vaikutat kohdeyleisöösi ja luot konkreettista myyntiä.

img_palvelu_ostopolku
strategia

Ostopolun määritys

Määrittele miten ostoprosessi menee myynnin sekä asiakkaan näkökulmasta, miten tuotat positiivisia asiakaskokemuksia ja tehostat ostamista.

img_palvelu_markkinoinninautomaatio
strategia

Markkinoinnin automaatio

Markkinoinnin automaatio on yrityksesi paras myyjä ja innokkain asiakaspalvelija vailla fyysisen maailman rajoitteita - hereillä, motivoitunut ja fokuksessa 24/7.

img_palvelu_auditointi
strategia

Verkkopalvelun auditointi

Verkkopalvelun auditointi auttaa tunnistamaan yrityksesi digitaalisten kohtaamispisteiden (verkkopalvelu, sosiaalinen media, sähköpostiviestintä) kehitystarpeet.

img_palvelu_brandi
strategia

Brändi ja identiteetti

Panosta brändisi merkityksellisyyteen sekä tuote-, palvelu- ja yritysidentiteetteihin, sillä ne tukevat yrityksesi liiketoimintaa.

img_palvelu_gdd
taktiikka

Growth driven design

Uudista verkkopalvelut ketterällä tavalla: tee suunnittelu ja toteutus GDD-menetelmällä. Se on järjestelmällinen ja kustannustehokas sivuston kehitysmenetelmä.

img_palvelu_menestyssuunnitelma
strategia

Menestyssuunnitelma

Menestyssuunnitelma (Gameplan) on yrityksesi tavoitteisiin kytketty suunnitelma niistä toimenpiteistä, joilla halutut asiat voidaan saavuttaa.

img_palvelu_inbound
strategia

Inbound-markkinointi

Inbound-markkinoinnin avulla rakennat yrityksellesi dataohjautuvan markkinointimallin, joka tuo sivustollesi potentiaalisia asiakkaita, konvertoi liikenteestä liidejä, hoivaa liidit diileiksi ja diilit edelleen lojaaleiksi asiakkuuksiksi.

img_megafoni_p
taktiikka

Mainonta ja markkinointiviestintä

Myyntiä ja markkinointia kehittämällä vahvistat yrityksesi kilpailukykyä. Voit tehostaa markkinointia datan, luovien kokonaisratkaisujen ja nykyaikaisten työkalujen avulla.

img_palvelu_asiakasymmarrys
strategia

Asiakasymmärryksen rikastaminen

Asiakaskokemuksella on suuri merkitys yrityksesi menestymiselle. Ymmärrä mistä nämä kokemukset rakentuvat ja miten voit vaikuttaa niihin.

img_palvelu_wordpress
teknologia

Wordpress-toteutukset

Wordpress on maailman suosituin verkkosivustojen sisällönhallintajärjestelmä. Meiltä saat sivustojen suunnittelun ja toteutuksen tyylikkäällä ulkoasulla sekä hyvällä käytettävyydellä.

img_palvelu_digitaaliseterikoisratkaisut
teknologia

Digitaaliset erikoisratkaisut

Toteuta innovatiivisia digitaalisia ratkaisuja, esimerkiksi yrityksesi verkkosivustolle integroitavia web-sovelluksia, laskureita, suurempia pilvipohjaisia sovelluksia tai mobiilisovelluksia.

img_palvelu_sisaltostrategia
strategia

Sisältöstrategia

Sisältöstrategia on pidemmän tähtäimen suunnitelma, jonka avulla ohjaat erilaisten sisältöjen kohdistamista, tuottamista ja vaikuttavuutta.

img_palvelu_palvelumuotoilu
taktiikka

Palvelumuotoilu

Panosta palvelumuotoiluun, sillä se on merkittävä kilpailutekijä. Hyvä palvelu muistetaan, sen pariin palataan ja siitä kerrotaan kaverille.

img_palvelu_sisallontuotanto
taktiikka

Sisällöntuotanto

Sisältöjen suunnitelmallisen tuotannon avulla varmistat, että sisältöresurssit tuottavat haluttuja tuloksia: keräävät uusia kontakteja ja liidejä sekä palvelevat asiakkaita.

img_palvelu_hubspotintegraatiot
teknologia

HubSpot-integraatiot

HubSpot voidaan tarvittaessa integroida muiden järjestelmien, esimerkiksi jo käytössä olevan CRM-järjestelmän kanssa.

img_palvelu_hubspot
teknologia

HubSpot-toteutukset

Maailman johtavan Inbound-markkinoinnin ja myynnin työkalun avulla voit kasvattaa verkkosivuston liikennettä, luoda liidejä, hoivata liidejä kohti ostopäätöstä ja tehostaa myynnin työskentelyä.

img_palvelu_avainmittaristo
strategia

Avainmittariston ja analytiikkamallin määritys

Oikeanlaisen mittariston, datan keräyksen ja analysoinnin avulla voidaan tehdä merkittäviä liiketoiminnallisia päätelmiä ja ennustaa tulevaa.

img_palvelu_pardot
teknologia

Pardot-toteutukset

Pardot tarjoaa tehokkaat työkalut markkinoinnin automaatioon ja liidien generointiin. Pardotin työkaluilla luot kanssamme helposti dynaamisia kampanjoita markkinoinnin ja myynnin tueksi sekä palvelet potentiaalisia asiakkaita parhaalla tavalla.

img_palvelu_myynninpelikirja
taktiikka

Myynnin pelikirja

Myynnin pelikirja toteutetaan osana ostajapersoonien ja ostopolun määrittämistä. Tällöin tunnistetaan myynnin mahdollisuudet luoda arvoa prospekteille, liideille ja asiakkaille ostamisen eri vaiheissa.

AUTAMME SINUA ONNISTUMAAN.
OTA YHTEYTTÄ TAI VARAA AIKA TAPAAMISELLE.

Asiakkaat

Piia Holma
Kasvujohtaja
piia@blinkhelsinki.fi
puh. +358 40 527 8810

Työnhakijat

Antti Tolonen
Toimitusjohtaja
antti@blinkhelsinki.fi
puh. +358 207792100

TILAA UUTISKIRJE

Jaamme kuukausittain näkemyksiä, vinkkejä ja menestyskeissejä markkinoinnin ammattilaisille.

Google maps image