Blinkin joulutervehdys sinulle

Blink_joulu2018_still

Vuosi alkaa olla pulkassa. Näiden sävelien siivittämänä haluamme toivottaa kaikille hyvää joulua ja iloista uutta vuotta 2019!

Lue lisää...

Blink tallinn° - PopUp Agency

Blink_tallinn-3

Pystytimme Tallinnaan PopUp Agencyn kolmeksi päiväksi. Nappasimme koneet kainaloon ja seilasimme lahden toiselle puolen. Normiduunin ja yrityskulttuuriworkshoppauksen ohessa löysimme uusia puolia toisistamme.  

Lue lisää...

Lomille aistit edellä

lomablogi_6.2018

Ihmisen tärkein työkalu on aivot. Ne ovat kuin muovailuvahaa: jähmettyvät käyttämättömänä, mutta muhjaantuvat käyttökelvottomaksi, jos muovaamisesta ei pidä yhtään taukoa. Vaikka muutos ja liike pitävät aivot notkeina ja mielen virkeänä, tarvitsee pää myös lepoa. Töistä on siis otettava tauko, sama kuinka inspiroivaa, luovaa ja ihanaa hommaa tekee.

Lue lisää...

Väriä pintaan!

Meditointi-01

Tänä kesänä kaikki näyttää puhjenneen kukkaan - ainakin jos katsoo naisten vaatetusta. Kun keväällä vielä huudettiin 90-luvulta tuttuja hempeitä pastelleja ja karkkivärejä sekä kasarin neonvärilookia, kaduilla ja kesän vaatetangoilla vastaan vyöryvät kukkakuosit ja luontoprintti. Kaikki vanha näyttää olevan taas uutta.

Lue lisää...

3 asiaa, jotka voimme oppia Elon Muskilta

valmisblogiin

Sain anopiltani lahjaksi Elon Muskin elämänkerran. Olipas päräyttävä tarina.

Lue lisää...

Learning by fucking up

Ajatuksia INBOUND17- ja Nordic Business Forum -tapahtumista.

Lue lisää...

Lomailun sietämätön vaikeus

Taas on se aika vuodesta, jolloin pääsemme hetkeksi hengähtämään - lomalle. Monella se on vielä edessä, osa on sen jo viettänyt. Hetki poissa työelämästä ja mahdollisuus tehdä irtiotto vapautumalla normaalista arjesta, lomailemalla. Onnistuuko lomailu nykyajan ihmiseltä, jonka tärkein vaatimus on käyttää kaikki aika ja olla mahdollisimman tehokas, ettei mitään jäisi kokematta ja että lomaelämyksen saisi maksimoitua? Lomailun vietto on vaikean päätöksen takana.

Lue lisää...

3 keinoa hyvän fiiliksen ylläpitoon

Mitä syntyy kun yhdistetään moderni hyvinvointiteknologia ja luova mainostoimisto? Ulos putkahtaa työterveyden yhteistyömalli, jossa energia pulppuaa ja yhteistyö sujuu liukkaasti. Työterveysyritys Heltti ja Blink Helsinki toimivat yhdessä etupainotteisesti, työntekijöiden terveyttä edistäen sairauden hoitamisen sijaan.

Lue lisää...

Growth hackingiä offline-maailmassa- kasvuhakkeroinnin monet mahdollisuudet

 
Viime vuosina paljon pöhistyllä growth hackingillä, eli kasvuhakkeroinnilla, tarkoitetaan kasvuun tähtäviä, skaalautuvia ja parhaimmillaan yli disipliinirajojen ulottuvia kommunikaation, markkinoinnin, softakehityksen, tuotemuotoilun tai palvelukehityksen toimenpideitä. Ajattelutapa on monien viime vuosien menestystarinoiden taustalla, mutta loistaa usein poissaolollaan perinteisempien toimialojen maailmassa.
 

Lue lisää...

15 tapaa luoda ideoita

Creating_ideas

Tästä jakoon käyttökelpoisia ideointimenetelmiä avuksenne. Luovan suunnittelun tueksi on kehitelty paljon erilaista metodiikkaa niin ideoiden generoimisen, niiden validoimisen kuin niiden laaduttamisenkin näkökulmasta.

Lue lisää...