TEKNOLOGIA

Wordpress-toteutukset

Wordpress on maailman suosituin verkkosivustoilla käytettävä sisällönhallintajärjestelmä eli CMS. Toteuta kanssamme Wordpress-sivustojen suunnittelut ja toteutukset tyylikkäällä ulkoasulla sekä hyvällä käytettävyydellä.

 
 
 
Mikä on Wordpress?


Wordpress on avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä, jolla voi toteuttaa monipuolisesti verkkosivustoja, blogeja ja vaikkapa verkkokauppoja. Suuren maailmanlaajuisen käyttäjäpohjan ansiosta siihen löytyy tuhansittain ilmaisia ja maksullisia laajennuksia. Wordpressin käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja laadukkaan Wordpress-toteutuksen päälle on käyttäjien helppo tehdä lisää sisältöä.

 

 wordpress

 

Nettisivustojen suunnittelu ja toteutukset


Uuden sivuston suunnitteluvaiheessa määritellään ensin sivuston sisältöelementit (wireframe-rautalankamalli), navigaatiorakenne, GUI design / visuaalinen käyttöliittymä (leiskat), käyttöliittymän pääsisältöjen copywriting, SEO-strategia ja tekninen spesifikaatio. Näiden pohjalta sivusto ohjelmoidaan testatuksi, toimivaksi ja julkaistuksi responsiiviseksi html-sivustoksi. Sivustosta tulee räätälöity ja tyylikäs kokonaisuus. Suosittelemme uuden tai uusittavan sivuston toteuttamista Growth Driven Design -toimintamallin mukaisesti. 

LUE LISÄÄ 

Myös muilla alustoilla olemassaoleva sivusto voidaan migratoida Wordpressin päälle, tällöin saadaan Wordpressin teho ja kaikki hyödyt käyttöön.

Kaikki sivustot suunnitellaan lähtökohtaisesti responsiiviseksi, eli sivusto skaalautuu saumattomasti niin tietokoneille, tableteille kuin kännyköille.


Asennukset ja käyttöönotot


Toimitamme Wordpress-sivustot valmiina palveluna avaimet käteen -periaatteella, meidän kauttamme hostattuna. Tarvittaessa sivustot voidaan asentaa myös asiakkaan omalle palvelimelle. Teemme domainin siirron tai tarvittaessa hankimme uuden.

Käyttöönotto on helppoa, asiakas saa tunnukset ja salasanat joilla käytön voi aloittaa. Tarjoamme myös Wordpress koulutusta.

Teemme lisäksi Wordpress-sivustojen ylläpitoa, johon kuuluu sivuston toiminnan varmistaminen, varmuuskopioinnin toteutus sekä Wordpress-alustan päivitykset. Voimme myös kytkeä Wordpress-sivustosi markkinointiautomaation mahdollistavaan järjestelmään.

 
Koulutukset ja konsultaatiot


Wordpressin tärkeimpiä elementtejä ovat sivut ja artikkelit, joita käyttäjät voivat tehdä ja muokata itse. Sisällön tuottaminen ei vaadi erityistä teknistä osaamista, sitä voisi verrata Wordillä kirjoittamiseen. Kuitenkin joitakin eroja on johtuen web-sivustojen vaatimuksesta skaalautua erikokoisille päätelaitteille.

Meiltä saat käyttöönoton yhteydessä kattavat koulutukset Wordpressin käyttöön sisällöntuotannon sekä teknisten perusteiden osalta, ja tarvittaessa laajemminkin ylläpidon kannalta.

Tarjoamme myös konsultaatiota aina kun tarvitset apua Wordpressin kanssa. Esimerkiksi Wordpressin päivitykset, sivuston kehitys, varmuuskopioinnit, sivustojen siirrot toiselle palvelimelle onnistuvat.

 

Blinkin Wordpress-palvelut pähkinänkuoressa

  • Wordpress sivustojen suunnittelu ja toteutus avaimet käteen -periaatteella
  • Wordpress-käyttöönotot
  • Domainin siirto tai uuden hankinta
  • Wordpress-sivustojen ylläpito, varmuuskopiointi, Wordpress-päivitykset
  • Toisella alustalla olevan sivuston migratointi Wordpressiin
  • Mahdollinen integraatio markkinoinnin automaatiojärjestelmään

 

 

MITEN PÄÄSET ALKUUN?

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI TÄSTÄ

Palaamme asiaan viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Katso myös

2019_blogi_Hubspot_Wordpress_1000x443
BLOGI

NÄIN SAAT LISÄTEHOA WORDPRESS-SIVUSTOON HUBSPOTIN AVULLA

Lempeä lämpö
REFERENSSI

SUUR-SAVON SÄHKÖ – KAUKOLÄMMÖN IDENTITEETTI JA MARKKINOINNIN KONSEPTI

Verkkosivuston kuntotesti
TYÖKALU

VERKKOSIVUSTON KUNTOTESTI

AUTAMME SINUA ONNISTUMAAN. OTA YHTEYTTÄ TAI VARAA AIKA TAPAAMISELLE.

Asiakkaat

Piia Holma Kasvujohtaja piia@blinkhelsinki.fi
puh. +358 40 527 8810

Työnhakijat

Antti Tolonen Toimitusjohtaja antti@blinkhelsinki.fi
puh. +358 207792100

TILAA UUTISKIRJE

Jaamme kuukausittain näkemyksiä, vinkkejä ja menestyskeissejä markkinoinnin ammattilaisille.

Google maps image