Ohita navigaatio
Ammattilaisten toteuttama sivusto jatkuvana palveluna

Verkkosivusto kertamaksulla tai kiinteällä kuukausimaksulla

Alkaen 789€/kk.
Astu liikkuvan junan kyytiin ilman sekoilua.

hero_img_no_blur_2
Haluatko nukkua yösi rauhassa?

Osta verkkosivusto palveluna

Tarvitsetko verkkosivuston, joka toimii varmasti ja on aina ajantasainen niin sisällöiltään, ilmeeltään kuin toiminnallisuuksiltaankin? Sellaisen, joka tekee juuri niitä asioita, mitä sivuston kuuluukin: kerää liikennettä, konvertoi liidejä ja palvelee asiakkaita - sekä uusia että nykyisiä.

Haluatko modernin verkkosivuston nopeasti ilman kompurointia ja sekoilua?

Meiltä saat ammattilaisten toteuttaman älykkään verkkosivuston kertamaksulla tai kiinteällä kuukausimaksulla.

verkkosivuprojektin-aloitus-blink-helsinki

Palvelun hyödyt

Miksi verkkosivusto kannattaa ostaa jatkuvana palveluna?
 • Avaimet käteen Avaimet käteen
  Avaimet käteen -palvelun ansiosta et jää yksin ihmettelemään päivittämättömiä plugareita tai kaatuneita alasivuja. Ammattilaisten tekemä toteutus on varma valinta. Saat valmiin toteutuksen, tuen ja koulutuksen, ylläpidon, jatkokehityksen ja kaikki tarvittavat lisäpalvelut yhdeltä luukulta.
 • Tyytyväisyystakuu Tyytyväisyystakuu

  Jatkuva sopimus varmistaa, että sivustosi elää tarpeen mukaan ja toimii aina kuten pitääkin. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen, mikään ei sido sinua sopimuskautta pidempää. Et ole sidoksissa yhteen tiimiin tai toimijaan, sillä globaalisti käytetyn HubSpot-alustan jatkokehittämistä voi jatkaa kuka tahansa, missä tahansa. 

 • Ketteryys ja nopeus Ketteryys ja nopeus
  Ketterän menetelmän ansiosta saat älykkään sivuston käyttöösi jopa 4 viikossa. Olipa kyse uudistettavasta sivustosta, migraatiosta (siirto esimerkiksi Wordpress-alustalta) tai täysin uudesta sivustosta, ei ammattilaisten kanssa tarvitse ihmetellä perusasioita ja keksiä pyörää uudelleen.
 • Liiketoimintaa palveleva Liiketoimintaa palveleva sivusto

  Ammattimaisesti toteutettu sivusto kerää tehokkaasti liikennettä ja generoi liidejä potentiaalisista asiakkaistasi. Älykkäiden ominaisuuksien ansiosta markkinointi, myynti ja koko asiakaskokemuksen hallinta muuttuu dataohjattavaksi.

 • Turvallinen 100% turvallinen

  Turvallisen HubSpot-alustateknologian ja ammattimaisen toteutuksen ansiosta sivusto on GDPR-yhteensopiva, tietoturvallinen ja 24/7-hostattu palvelu, joka ei kaadu, vuoda eikä falskaa. Saat nukkua yösi rauhassa. 

 • Vuosittainen kuntotarkastus Vuosittainen kuntotarkastus

  Sivustoa kehitetään jatkuvasti. Sen lisäksi saat vuosittain tarkemman läpikäynnin koko sivuston osalta ilman lisäveloitusta. Ammattilaistiimimme varmistaa, että sivusto on niin teknisesti, toiminnallisesti, sisällöllisesti kuin visuaalisestikin täydessä iskussa. 

Työvaiheet

Miten homma etenee käytännössä?

 • design system

  1. Suunnittelu

  Vuosien kokemukseen ja lukuisiin menestyskeisseihin pohjaava design-systeemi mahdollistaa suunnitteluvaiheen läpiviennin ennennäkemättömän tehokkaasti ilman turhaa hapuilua. 

  Perusasioiden ihmettelyyn ei tärväänny aikaan ja kantavat linjaukset löydetään ja määritellään eksymättä epäolennaisuuksiin. 

  Ammattimainen design-systeemi on yhteismitallinen toteutuksessa käytettävän kehitysteeman kanssa, minkä ansiosta suunnitteluvaiheen määritykset siirtyvät toteutusvaiheeseen ilman, että yksittäisiä leiskoja hukkuu inboxeihin tai väliversioiden vaihtuvia väri- ja typografiavalintoja eksyy vääriin paikkoihin.

 • blink_verkkosivutrendit_1920x1080

  2. Toteutus

  Toteutus perustuu huippuluokan räätälöitävään kehitysteemaan, joka mahdollistaa samanaikaisesti nopean, korkealaatuisen ja täysin räätälöitävän sivuston. Vuosien kokemus ja ammattitaito on tiivistetty moneen kertaan optimoituihin, kaikilla päätelaitteilla ja kaikissa ympäristöissä varmuudella toimiviin sivustokomponentteihin.

  Sivuston ensimmäinen versio, niin sanottu Launch Pad, saadaan julkaistua nopeasti, minkä ansiosta voidaan kerryttää nopeasti tosiasiallista dataa siitä, miten käyttäjät sivustoa käyttävät, mitkä asiat toimivat ja mitkä vaativat tarkentamista. 

 • Jatkuva kehitys

  3. Jatkuva kehitys

  Kun sivuston ensimmäinen Launch Pad -versio on julkaistu, voidaan sivustoa optimoida ja kehittää datan perusteella. Panostukset ja kehitystyö voidaan kohdentaa juuri oikeisiin asioihin, kun tiedetään tarkkaan, mitkä sisällöt ja taktiikat tuovat haluttua liikennettä, mitkä ovat tehokkaimmat tavat saada liidit kiinni ja hoivata liidit edelleen diileiksi ja mitkä ovat parhaat tavat rakentaa lojaaleja asiakkuuksia. 

  Kun jatkuva kehitys perustuu oikeille faktoille ja kehitystä johdetaan oikein valikoitujen mittareiden pohjalta, on tekeminen tehokasta ja panostukselle saadaan optimaalinen tuotto. 

  Lisäksi HubSpot, kattavana all-in-one -alustana, mahdollistaa sen, että niin markkinointi, myynti kuin asiakaspalvelukin toimii yhtenä saumattomana kokonaisuutena. 

Kenelle palvelu sopii?

Päädyitpä sitten kertaostokseen tai kiinteään kuukausimaksuun, sopii jatkuvan palvelun malli sinulle, jos
 • haluat olla varma, että julkaistu versio toimii ja on turvallinen

 • käytössäsi ei ole vapaita teknisiä inhouse-resursseja, jotka hallitsevat modernin markkinointiteknologian (HubSpot)

 • haluat, että sivusto toimii aina optimaalisella tavalla ja tekee niitä asioita, mitä sen kuuluukin: kerää liikennettä, konvertoi liidejä, hoivaa liidit diileiksi ja palvelee asiakkaita

 • haluat toteuttaa uudistuksen tehokkaasti ja varmasti: et ole valmis seikkailemaan ja opettelemaan sivustouudistuksen saloja kantapään kautta vaan haluat suoraa reittiä maaliin

Mitä verkkosivusto maksaa?

Hinnoittelu

Startti Kasvu Kiihdytys
Käyttöliittymäsuunnittelu (visuaalinen ilme, rakenne) Brändiohjeiston mukaan Brändiohjeiston mukaan Brändiohjeiston mukaan
Ilmeen freesaus uudistuksen yhteydessä - Kevyt face-lift Laaja face-lift
Sisältörakenteen ja navigaatiologiikan suunnittelu - Kyllä Kyllä
Sisällön suunnittelu ja tuotanto - Tuki Tekstit ja kuvat
Sisällönsyöttö - 1-50 sivua 1-200 sivua
Sisällöntuotannon tuki Ohjeistusmateriaali Ohjeistusmateriaali ja -palaveri x 2 Ohjeistusmateriaali ja -palaveri x 3
SEO Ohjeistusmateriaali   Ohjeistusmateriaali   Tekninen SEO ja ohjeistusmateriaali
Tekninen toteutus Kevyt Normaali Laaja
Testaus Testaus Testaus Testaus ja dokumentaatio
Ylläpito, tietoturvapäivitykset ja hostaus Kyllä Kyllä Kyllä
Tekninen kuntotesti ja korjauskierros 1 krt / vuosi 1 krt / vuosi 1 krt / vuosi
Analytiikka ja kehitystarpeiden listaus 2 krt / vuosi 4 krt / vuosi 12 krt / vuosi
Tekninen tukipalvelu 1h / kk 2h / kk 3h / kk
Julkaisu ja uudelleenohjaukset Kyllä Kyllä Kyllä
KUUKAUSIHINTA 24kk-sopimuksissa (pl. alv & lisenssikulut)

789€

1699€

2955€

Tarvitsetko apua myös liikenteen ja liidien luomiseen markkinoinnin avulla?

Kasvumarkkinoinnin palvelupaketit

Olemme paketoineet myyntiä rakentavat markkinointipalvelumme kiinteähintaisiksi kuukausisopimuksiksi. Pakettien yksityiskohtainen sisältö sovitaan aina tarpeen mukaan. 
Startti Kasvu Kiihdytys
Kasvumarkkinoinnin palvelut Liikenteen luominen: SEO, SEM Liikenteen luominen: SEO, SEM Liikenteen luominen: SEO, SEM
Liidigenerointi Liidigenerointi Liidigenerointi

Liikenteen luominen: SoMe

Liikenteen luominen: SoMe
Liidinurturointi
Myynnin pelikirja ja optimointi
KUUKAUSIHINTA (pl. alv)

1500€

4200€

7200€

Mediakulut N/A (tarkennetaan) N/A (tarkennetaan) N/A (tarkennetaan)
Mitä riskejä kuukausimaksumalliin voi liittyä?

Varmista nämä asiat, kun valitset kumppania sivustouudistukseen:

 1. Varmista, ettei sivustoa olla toteuttamassa bulkkitemplateen, jota ei voi muokata ja joka näyttää samalta kuin tuhat muuta sivustoa? On tärkeää, että sivuston saa räätälöityä juuri tarpeen mukaiseksi niin rakenteen, toiminnallisuuksien kuin visuaalisen ilmeenkin osalta.
 2. Varmista, ettet maksa jollekin koodaamisen harjoittelusta. Jos palveluntarjoasi ei pysty hyödyntämään räätälöitäviä sivustokomponentteja vaan aikoo keksiä pyörän uudelleen ja koodata jokaisen elementin alusta pitäen, kannattaa kysyä vaihtoehtoisia tarjouksia.

 3. Varmista, että koodaustyö tehdään kasvollisten ihmisten toimesta vastuullisessa ympäristössä. Ethän halua ostaa kaukana lapsityön voimin tehtyä bulkkikoodia, jonka ongelmia et saa myöhemmin korjattua?  

 4. Varmista, että palveluntarjoajasi käytössä on ammattimainen design-systeemi. Jos design-ratkaisut perustuvat sen hetkiseen fiilikseen, "disruptio"-sanan yliviljelyyn ja paperille piirreltyihin laatikoihin, on hyvä kysyä myös vaihtoehtoisia ratkaisuja. Design-ratkaisujen on tärkeää perustua tutkittuun tietoon ja ymmärrykseen käytettävyydestä.  

 5. Varmista, että sivuston tekninen alusta on turvallinen, GDPR-lainsäädäntö on huomioitu fiksulla ja kestävällä tavalla ja alusta mahdollistaa älykkäiden toiminnallisuuksien hyödyntämisen markkinoinnin, myynnin ja asiakaskokemuksen kehittämiseksi.  

Miten pääsen alkuun?

Ota yhteyttä niin katsotaan sopiva malli juuri teille!

Varaa aika suoraan asiantuntijamme kalenterista. 

Growth Manager

Samuli Sinkkonen samuli@blinkhelsinki.fi +358400394842
Tutustu töihimme

Menestystarinoitamme:

Asiakkaitamme