Case

NORDTREAT

Nordtreat halusi vauhdittaa kansainvälistä kasvuaan palosuojattujen puurakentamisen tuotteiden markkinoilla. Uusi markkinointikonsepti kiteyttää yrityksen tuotteiden ja toiminnan luonteen. Inbound-markkinointi ja sitä tukeva digitaalinen mainonta keräävät liikennettä ja liidejä tarjoamalla eri kohderyhmille sopivaa ja lokalisoitua tietoa puun palosuojauksesta.

 

 

Lähtökohta

Suomalainen kemian alan yritys Nordtreat edistää kestävän kehityksen mukaista puurakentamista myrkyttömän palosuojauksen avulla. Yrityksen kehittämät palonsuoja-aineet ovat kestäviä, myrkyttömiä ja kattavasti testattuja. Kirkkaina tai kuultavina ne suojaavat puupinnat luonnollisen materiaalin ulkonäköä kunnioittaen.

Rakennuksia koskevat palosuojausmääräykset kehittyvät jatkuvasti, ja markkinoilla on monenlaisia palonsuoja-aineita. Arkkitehdit, rakennusurakoitsijat ja rakennuttajat tarvitsevat ajan tasalla olevaa tietoa palosuojausta koskevien päätöstensä tueksi. Puurakentamisen kasvaessa valmiiksi palosuojattujen puutuotteiden kysyntä lisääntyy, joten myös tuotteiden teolliset valmistajat tarvitsevat toimivia ja kustannustehokkaita ratkaisuja.

Nordtreatin kattavasti testatut tuotteet, sertifioitu toiminta ja puun palosuojauksen syvällinen ymmärtäminen kaipasivat arvojensa mukaista ilmettä, kansainvälisille markkinoille sopivaa viestintää sekä tehokkaan tavan kerätä ja lämmittää liidejä.   

 

 

Toteutus

Nordtreatin erottuminen pohjautuu perusteelliseen tuotekehitykseen ja testaukseen, ainutlaatuiseen myrkyttömään tuotteeseen, asiantuntevaan tekniseen tukeen sekä puun kauniin ja luonnollisen ulkonäön säilyttämiseen. Kirkas tai kuultava palonsuoja-aine mahdollistaa näyttävien puupintojen turvallisen käytön rakennusten sisä- ja ulkoverhouksissa.

Ostajapersoonat ja ostopolut määriteltiin kesällä 2018. Uusien verkkosivujen kaksi ensimmäistä kieliversiota julkaistiin lokakuussa 2018, minkä jälkeen aloitettiin säännöllinen sisällöntuotanto ja kohdistettu mainonta. Mobiilioptimoitu verkkosivusto toteutettiin HubSpot-alustalle, joka mahdollistaa mm. lokalisoitavien sisältöjen, sosiaalisen median päivitysten ja uutiskirjeiden tehokkaan julkaisemisen sekä markkinoinnin automaation ja CRM-järjestelmän hyödyntämisen

  • "Transparent by nature" ja sen visuaalinen esitystapa kiteyttävät Nordtreatin ihmisiä ja luontoa kunnioittavan tarinan
  • Markkinointikonsepti konkretisoituu uusilla kansainvälisillä verkkosivuilla, jotka on suunniteltu palvelemaan määriteltyjä ostajapersoonia
  • Verkkosivujen, blogitekstien ja ladattavien materiaalien sisällöt vastaavat eri kohderyhmien kysymyksiin ja aktivoivat heitä ottamaan yhteyttä
  • Verkkosivujen liikennettä vauhditetaan kohdistetulla hakukone- ja somemainonnalla
  • Uutta sisältöä tuotetaan ja lokalisoidaan vuosikolmanneksittain tehtävän suunnitelman mukaan

www.nordtreat.com

 
Tulokset (5kk, vrt. edelliseen ajanjaksoon):

+88%

Orgaanisen liikenteen kasvu

+153%

Verkkosivuilla vierailun kesto

+260%

Verkkoliidien määrä

 

 

Asiakkaamme kertoo:
"Haluamme edistää kestävän kehityksen mukaista puurakentamista ympäri maailman. Nyt meillä on erottuva viesti ja vahva asiakaslähtöinen verkkoläsnäolo, joka on jo lyhyessä ajassa alkanut tuottaa uutta kysyntää ja liidejä."
 
- Aki Borgentorp, CEO
NORDTREAT FINLAND OY

AUTAMME SINUA ONNISTUMAAN. OTA YHTEYTTÄ TAI VARAA AIKA TAPAAMISELLE.

Asiakkaat

Piia Holma Kasvujohtaja piia@blinkhelsinki.fi
puh. +358 40 527 8810

Työnhakijat

Antti Tolonen Toimitusjohtaja antti@blinkhelsinki.fi
puh. +358 207792100

TILAA UUTISKIRJE

Jaamme kuukausittain näkemyksiä, vinkkejä ja menestyskeissejä markkinoinnin ammattilaisille.

Google maps image