Ohita navigaatio

Kahdeksasta brändistä tuli yksi

Uudestisyntynyt Kerabit näki päivänvalon, kun kahdeksan samassa konsernissa omilla brändeillään toiminutta yritystä yhdistivät markkinointinsa yhden brändin alle. Yritysten tarjoama tuote- ja palvelukokonaisuus on ainutlaatuinen, mutta siitä oli vaikea viestiä asiakkaille ja kokonaisratkaisujen myynti oli haastavaa. Tarvittiin brändiuudistus.

Referenssivideo

Katso video, joka valottaa, miksi brändiuudistus tehtiin, mitä kaikkea siihen sisältyi, millainen uudesta brändistä tuli ja miten se lanseerattiin.

"Yhdistämällä markkinointimme yhteisen Kerabit-brändin alle, pystymme kommunikoimaan asiakkaille selkeästi, että kyse on yhdestä kokonaisuudesta ja että pystymme toimittaan sujuvia kokonaishankkeita – esimerkiksi urakoimaan yhtenä pakettina elementtikaton, joka toteutetaan itse valmistamistamme ja Kerabit-tuotteilla vedeneristetyistä puuelementeistä, sekä katolle asennettavan aurinkovoimalan."

Janne Hautala
Liiketoimintajohtaja, Kerabit

Case_Kerabit_ilme

Valtakunnallinen lanseeraus

Brändi lanseerattiiin laajasti, koska Kerabit toimii koko Suomessa. Medioina käytettiin radiomainontaa ja sanomalehtimainontaa sekä Kärkimedian sanomalehdissä että rakennusalan päämediassa Rakennuslehdessä. Lisäksi tehtiin mittava digitaalinen mainoskampanja omissa ja maksetuissa kanavissa. Toteutuksissa hyödynnettiin sekä stillkuvia että videota.

Case_Kerabit_ilme2
Case_Kerabit_ilme3
Radiomainos 1
Radiomainos 2
Case_Kerabit_ilme10
Case_Kerabit_ilme4

Uusi brändi jalkautettiin kaikkeen tekemiseen esitteistä tehdas- ja työmaakyltteihin sekä lomakkeistoon. Kerabitille luotiin myös selkeät graafiset ohjeet.

Case_Kerabit_ilme5
Case_Kerabit_ilme9
Case_Kerabit_ilme7
Case_Kerabit_ilme8

Kerabit_white

 

 

Kerabit on osa pohjoismaista Nordic Waterproofing konsernia. Se valmistaa bitumikattotuotteita ja kattoelementtejä sekä urakoi kattoja ja julkisivuja, suunnittelee ja toteuttaa aurinkovoimaloita, tekee vaativia lattia- ja laivankansipinnoituksia, teollisuuden pintakäsittelyjä sekä huoltaa kattoja.