Ohita navigaatio

Olemme mukana tukemassa lapsiperheitä

Tänä kesänä haluamme tukea koronaepidemiasta kärsineitä lapsiperheitä

Tuskin kukaan osasi arvata, kuinka perusteellisesti korona tulisi pysäyttämään lähes kaiken sen, mitä pidämme hyvänä, oikeana ja normaalina. Korona ei vain sulkenut meille tuttuja ja turvallisia kokoontumispaikkoja ja pakon edessä etäännyttänyt meitä kassajonoissa. Korona sai meidät hetkeksi tuntemaan olomme hyvin turvattomaksi.

Kun ihminen ei koe oloaan turvalliseksi, hän lamaantuu ja käpertyy itseensä. Se on myrkkyä paitsi mielelle, myös koko yhteiskunnalle. Kun raha ei kierrä, hyvinvointi alkaa rapistua. Se voidaan korjata, mutta se ei tapahdu nopeasti eikä kivuttomasti.

Siksi meidän tulee korjata se yhdessä. Yksin ei kukaan ole mitään. Tämä kevät on ollut meille kaikille poikkeuksellinen. Poikkeuksellisen epävarma. Poikkeuksellisen vaikea. Poikkeuksellisen erilainen. Mutta myös poikkeuksellisen yhdistävä.

Tuntemattoman edessä olemme puhaltaneet yhteen hiileen enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

Jos tästä ajasta jotain jää pysyväksi niin toivotaan, että se on tämä asenne. Siksi nyt kesäloman korvilla, kun tunnelin päässä alkaa näkyä kirkastuvaa valoa, on kiitoksen aika. Iso kiitos meille kaikille. Asiakkaille. Kollegoille. Ystäville. Puolisoille ja lapsille. Lemmikeille. Riskiryhmille ja etulinjassa taistelleille. Ollaan yhdessä, myös jatkossa.

Blink lepää ja lataa akkuja 26. kesäkuuta alkaen. (Uuteen) normaaliin palataan taas 27. heinäkuuta.Tänä osoitamme kesämuistamisiin varatut varat Pelastakaa Lapset ry:n kautta apua tarvitseville lapsille. He ovat joutuneet venymään kohtuuttomasti.

Pelastakaa Lapset ry jakaa mm. lahjakortteja ruokakauppoihin vähävaraisille lapsiperheille. Perheet saavat ruoka-apua, joka auttaa konkreettisesti tämän vaikeimman hetken yli.

 

Tiukula tapahtuma_ Sanna Kuusisto

Sanna Kuusisto Tiukula-tapahtumassa

 

“Koronaviruksen aiheuttama kriisi ajaa yhä useampia perheitä taloudelliseen ahdinkoon. Vallitsevan poikkeustilanteen takia useissa perheissä vanhemmat ovat menettäneet tai vaarassa menettää toimeentulonsa. Taloudellisia vaikeuksia kohtaavat nyt myös ne perheet, joiden tilanne oli ennen kriisiä vakaa”, kertoo varainhankinnasta ja viestinnästä vastaava johtaja Sanna Kuusisto.

 

Yritysten tuki on vallitsevassa tilanteessa korvaamaton.

 

“Yritykset ja yritysten työntekijät ovat huomanneet koronakriisin tuoman kasvavan avun tarpeen ja reagoineet siihen erittäin positiivisella tavalla. On ollut hienoa saada yhteydenottoja yrityksiltä, joissa sekä henkilökunta että organisaation johto ovat aktivoituneet keräämään ja lahjoittamaan varoja lasten ja lapsiperheiden auttamiseen. Olemme erittäin kiitollisia yritysten tuesta, sillä rahoitamme esimerkiksi ruoka-apuhankkeemme kotimaassa täysin lahjoitusvaroin”, Kuusisto toteaa.

Jos sinäkin haluat auttaa, voit tehdä sen helposti täältä!

 

Hyvää kesää kaikille!

 

apua_lapsiperheille

 

Jukka Juhola

Sydämellinen suunnittelija, jolle tunne on aivan yhtä tärkeä kuin järki. Tehtäväni on puristaa asioista esiin olennainen ja sanoittaa se kauniilla tavalla toimiviksi viesteiksi.

Jukka Juhola

Katso myös