Ihmiset ja yritys

Olemme ryhmä luovia ja analyyttisiä ihmisiä, joita yhdistää intohimo kehittää asioita paremmaksi. Suunnittelijoita, muotoilijoita, visualisteja, käsikirjoittajia, sisältömarkkinoijia, konseptoijia ja sateentekijöitä.

Ihmiset

Antti Tolonen

Toimitusjohtaja antti@blinkhelsinki.fi 050 348 0347

Olen Blink Helsingin toimitusjohtaja. Vastaan yrityksen ja ihmisten hyvinvoinnista ja kehittämisestä. Siitä että olemme yrityksenä ja ihmisinä parhaita versioita itsestämme. Edellinen tarkoittaa sitä, että pystymme tuottamaan asiakkaillemme yhä enemmän aitoa lisäarvoa ja luomaan markkinoinnin avulla mitattavia myynnillisiä tuloksia. Jälkimmäinen tarkoittaa sitä, että meillä on olosuhteet, jossa jokainen voi kukoistaa ja tehdä mielekästä ja innostavaa työtä kiinnostavien asiakkaiden kanssa.

antti

Piia Holma

Asiakkuusjohtaja piia@blinkhelsinki.fi 040 527 8810

Tärkein tehtäväni on huolehtia asiakkaiden tyytyväisyydestä, kuunnella asiakkaiden tarpeita ja palvella heitä parhaalla mahdollisella tavalla. Toinen puoli työstä on huolehtia tiimeille tarvittava tieto työn tekemiseen. Asiakkuuksien toimialoissa on laaja skaala, mutta usein sisältömarkkinointi ja markkinoinnin automaatio ovat yhdistäviä tekijöitä.

piia

Päivi Soini

Projektipäällikkö paivi@blinkhelsinki.fi 040 716 0129

Projektipäällikkönä toimin asiakkaan ja tiimin välissä huolehtien, että projektit etenevät suunnitellusti ja aikataulussa. Varmistan, että lopputulos on toivotunlainen, oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan.Olen toiminut projektipäällikkönä suhteellisen pitkään, joten langat pysyvät käsissä tiukimmissakin tilanteissa.

paivi

Kimmo Saarinen

Asiakkuusjohtaja kimmo@blinkhelsinki.fi 044 278 5821

Teen töitä pääasiassa inbound-markkinoinnin ja markkinoinnin automaation parissa. Näiden suunnittelu, toteutus ja koulutus ovat leipälajejani. Innostun siitä, kun asiakkaat saavuttavat tai ylittävät asetetut myynnin tavoitteet. Hommissa vaaditaan strategista sekä analyyttista osaamista ja näissä olenkin vahvoilla. Tässä työssä ei voi koskaan tulla valmiiksi, vaan vaatii jatkuvaa opiskelua ja kehittymistä.

kimmo

Terhi Bergius

Sisältösuunnittelija terhi@blinkhelsinki.fi 050 912 2806

Inbound-markkinoinnin suunnittelijana ja sisältöjen kirjoittajana haluan keskittyä asioihin, joista lukijalle – nyt sinulle – on hyötyä ja iloa. Innostun siitä, että saan asettua asiakkaittesi asemaan ja tuottaa sisältöjä, jotka auttavat sekä heitä että yritystäsi menestymään.

terhi

Tuija Vento

Art Director tuija@blinkhelsinki.fi 040 021 5139

Olen pitkän linjan visualisti, ja toimin asiakkaiden tyylin kirstunvartijana. Hallitsen taitot, kuvat ja valokuvauksen. Näkemiemme visuaalisten sisältöjen määrä on kasvanut rajusti, minkä vuoksi kuvien laadulla ja tyylillä on yhä suurempi merkitys vakuuttavan ja erottuvan viestin välittäjänä. Siksi huolehdin, että sisältöjen kuvamaailma ja visuaalinen kokonaisuus viestivät uskottavaa, oikeanlaista tunnelmaa. Olen innokas kotikokkaaja, joten ruoka-ja ravintola-aiheiden parissa työskennellessäni saan ilokseni olla päivittäin makumatkoilla myös työkoneella. Lisäksi ammennan inspiraatiota taiteen eri osa-alueilta ja estetiikasta.

tuija

Juhani Johansson

Art Director juhani@blinkhelsinki.fi 040 728 9302

Printtiä ja digiä isossa tsempissä. Kuvittaminen ja motion-grafiikka saavat pääni kääntymään.

juhani

Heikki Väliaho

Designer heikki@blinkhelsinki.fi 040 741 9529

Tekemiseni monipuolistui siirtyessäni sanomalehtialalta mainostoimistomaailmaan.Yhtenä esimerkkinä animointimahdollisuus joka on vienyt kuvitustyöni uudelle tasolle.

heikki

Timo Vennonen

Content Manager timo@blinkhelsinki.fi 040 867 1 419

Asiakasta palvelevat sisällöt formaatista riippumatta. Ja strategiset viestit, eli se mitä oikeastaan haluamme sanoa ja mitä asiakas tarvitsee? Asiakkaalla käsitän sekä toimeksiantajan että toimeksiantajan asiakkaan. Tavoitteeni on, että kaikki tekemäni luo arvoa heille molemmille. Jos ei tuo, on koko puuha oikeastaan turhaa. Markkinointi kun ei mielestäni ole taidetta, vaan taitoa.

timo

Ville Pekkarinen

Tekninen suunnittelija ville@blinkhelsinki.fi 050 511 4402

Olen suunnitellut ja kehittänyt verkkopalveluita erilaisissa B2B- ja B2C-konteksteissa vuodesta 1998. Minua kiinnostavat semantiikka, saavutettavuus, käytettävyys, toimivat ratkaisut ja kestävä kehitys. Kuusnepasta alkaen työkalupakkiini on kasaantunut kaikenlaista, ja kartutan kokoelmaani edelleen.

ville_web

Juhani "Juska" Turpeinen

Tekninen suunnittelija juhani.turpeinen@blinkhelsinki.fi

Tietojenkäsittely tradenomi, jolle ohjelmistokehitys ja tietokantojen kanssa työskentely on innostavaa, vaikka se ei ehkä suoraan paista läpi rauhallisesta olemuksesta. Juska hyödyntää työssään html:n lisäksi mm. CSSää, javascriptiä sekä HubSpotia ja on avoin uusillekin teknologioille.

Juska_T_02

Peike Korvenmaa

Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija peike@blinkhelsinki.fi 050 300 8299

Roolini ytimessä on suunnitella ja toteuttaa asiakkaidemme julkaisuja ja mainontaa sosiaaliseen mediaan ja hakukoneille. Kiinnostavinta siinä on isojen kokonaisuuksien pilkkominen pieniksi paloiksi siten, että katamme koko ostopolun alusta loppuun ja ylikin. Dataohjautuvan markkinoinnin tekeminen kiehtoo minua, olenhan pesunkestävä Otaniemen teekkari. Tekninen tausta on yksi suurimpia vahvuuksiani. Kolikon toisella puolella on sitten liiketoiminnan kehittämisestä innostuva tanssinharrastaja!

Peike

AUTAMME SINUA ONNISTUMAAN.
OTA YHTEYTTÄ TAI VARAA AIKA TAPAAMISELLE.

Antti Tolonen antti@blinkhelsinki.fi puh. +358 207792100

OTA YHTEYTTÄ VARAA AIKA