Ihmiset ja yritys

Olemme ryhmä luovia ja analyyttisiä ihmisiä, joita yhdistää intohimo kehittää asioita paremmaksi. Suunnittelijoita, muotoilijoita, visualisteja, käsikirjoittajia, sisältömarkkinoijia, konseptoijia ja sateentekijöitä.

Ihmiset

Piia Holma

Kasvujohtaja piia@blinkhelsinki.fi 040 527 8810

Tehtäväni on auttaa asiakkaita löytämään niitä markkinoinnin, myynnin ja asiakaskokemuksen kehittämisen toimenpiteitä, joilla tuotetaan arvoa pitkällä tähtäimellä. Innostavinta työssäni ovat liiketoimintaa tukevat oivallukset, jotka syntyvät yhdessä asiakkaiden ja blinkiläisten kanssa.

Piia Holma

Antti Tolonen

Toimitusjohtaja antti@blinkhelsinki.fi 050 348 0347

Olen Blink Helsingin toimitusjohtaja. Vastaan yrityksen ja ihmisten hyvinvoinnista ja kehittämisestä. Siitä että olemme yrityksenä ja ihmisinä parhaita versioita itsestämme. Edellinen tarkoittaa sitä, että pystymme tuottamaan asiakkaillemme yhä enemmän aitoa lisäarvoa ja luomaan markkinoinnin avulla mitattavia myynnillisiä tuloksia. Jälkimmäinen tarkoittaa sitä, että meillä on olosuhteet, jossa jokainen voi kukoistaa ja tehdä mielekästä ja innostavaa työtä kiinnostavien asiakkaiden kanssa.

antti

Päivi Soini

Asiakkuusjohtaja paivi@blinkhelsinki.fi 040 716 0129

Asiakkuusjohtajana toimin asiakkaan ja tiimin välissä huolehtien, että projektit etenevät suunnitellusti ja aikataulussa. Varmistan, että lopputulos on toivotunlainen, oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan. Olen toiminut näissä tehtävissä suhteellisen pitkään, joten langat pysyvät käsissä tiukimmissakin tilanteissa.

paivi

Kimmo Saarinen

Asiakkuusjohtaja kimmo@blinkhelsinki.fi 044 278 5821

Autan monentyyppisiä asiakkaita muun muassa brändin rakentamisessa, inbound-markkinoinnissa ja HubSpotin tehokkaammassa hyödyntämisessä. Innostun siitä, kun saavutamme yhdessä määritellyt tavoitteet pitkäjänteisen ja systemaattisen työn tuloksena.

kimmo

Jenni Kanninen

Asiakkuusjohtaja jenni@blinkhelsinki.fi 040 716 0174

Autan yrityksiä sitouttamaan asiakkaitaan tehokkaasti saumattoman asiakaskokemuksen ja inbound-markkinoinnin avulla. Katson markkinointia kokonaisuutena liiketoiminnan tavoitteiden, jatkuvan kehittämisen ja mitattavien tulosten kautta. Vahvuuksiani ovat analyyttinen ajattelutapa, kokonaisuuksien hahmottaminen sekä tulosorientoituneisuus – tavoitteet on tehty saavutettaviksi! Rakkauteni lukuihin ja faktapohjaisiin päätöksiin kumpuaa nuoruudessa hankitusta taloushallinnon ammattilaisuudesta. Tämä tasapainottaa mukavasti herkästi innostuvaa ja pirskahtelevaa luonnettani.

jenni

Terhi Bergius

Content Manager terhi@blinkhelsinki.fi 050 912 2806

Inbound-markkinoinnin suunnittelijana ja sisältöjen kirjoittajana haluan keskittyä asioihin, joista lukijalle – nyt sinulle – on hyötyä ja iloa. Innostun siitä, että saan asettua asiakkaittesi asemaan ja tuottaa sisältöjä, jotka auttavat sekä heitä että yritystäsi menestymään.

terhi

Timo Vennonen

Content Manager timo@blinkhelsinki.fi 040 867 1 419

Asiakasta palvelevat sisällöt formaatista riippumatta. Ja strategiset viestit, eli se mitä oikeastaan haluamme sanoa ja mitä asiakas tarvitsee? Asiakkaalla käsitän sekä toimeksiantajan että toimeksiantajan asiakkaan. Tavoitteeni on, että kaikki tekemäni luo arvoa heille molemmille. Jos ei tuo, on koko puuha oikeastaan turhaa. Markkinointi kun ei mielestäni ole taidetta, vaan taitoa.

timo

Lassi Hakkarainen

Concept Designer lassi@blinkhelsinki.fi 0400 926 688

Jotta tavoitamme oikeat asiakkaat oikein viestein, oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa, on vain mietittävä, ketä puhutellaan, mitä sanotaan ja millaiseen muotoon viesti puetaan. Sitten vain lisätään keitokseen mukaan kourakaupalla tunnetta, sillä kaikki ostopäätökset perustuvat loppujen lopuksi tunteisiin. Ei tästä sen vaikeampaa tarvitse tehdä.

lassi2

Juhani Johansson

Art Director juhani@blinkhelsinki.fi 040 728 9302

Printtiä ja digiä isossa tsempissä. Kuvittaminen ja motion-grafiikka saavat pääni kääntymään.

juhani_web

Heikki Väliaho

Designer heikki@blinkhelsinki.fi 040 741 9529

Tekemiseni monipuolistui siirtyessäni sanomalehtialalta mainostoimistomaailmaan. Yhtenä esimerkkinä animointimahdollisuus joka on vienyt kuvitustyöni uudelle tasolle.

heikki

Heikki Kääriäinen

Designer hefner@blinkhelsinki.fi

Olen ollut onnekas ja päässyt urani aikana tekemään monipuolisesti luovaa suunnittelua UI/UX designista brand designiin ja digitaalisista jalkautuksista perinteiseen mainontaan. Erityisesti sytyn bezier-käyristä, kasarigrafiikasta, synthwave-musiikista ja ninjailusta.

Heikki Kääriäinen

Peike Korvenmaa

Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija peike@blinkhelsinki.fi 050 300 8299

Roolini ytimessä on suunnitella ja toteuttaa asiakkaidemme julkaisuja ja mainontaa sosiaaliseen mediaan ja hakukoneille. Kiinnostavinta siinä on isojen kokonaisuuksien pilkkominen pieniksi paloiksi siten, että katamme koko ostopolun alusta loppuun ja ylikin. Dataohjautuvan markkinoinnin tekeminen kiehtoo minua, olenhan pesunkestävä Otaniemen teekkari. Tekninen tausta on yksi suurimpia vahvuuksiani. Kolikon toisella puolella on sitten liiketoiminnan kehittämisestä innostuva tanssinharrastaja!

peike

Juuli Joutsen

Graafinen suunnittelija juuli@blinkhelsinki.fi 045 160 7706

Ensivaikutelmilla on väliä; graafinen suunnittelu on työkalu joka auttaa tekemään innostavan ja kestävän vaikutelman. Sen avulla voidaan välittää viestit sekä uskottavasti että selkeästi, brändiviestiä tukevalla tavalla. Lisäksi houkuttelevat ja ajatuksella toteutetut kuvitukset tuovat näkyvyyttä ja antavat lisäarvoa myös katselijalle. Innostun kokonaisuuksien rakentamisesta ja siitä, kun näkee ideoiden rakentuvan suunnittelupöydältä valmiiksi konsepteiksi saakka. Suhtaudun intohimoisesti esimerkiksi doodlailuun sekä vintage-kuvituksiin, erityisesti julistegrafiikkaan.

juuli

Ville Pekkarinen

Tekninen suunnittelija ville@blinkhelsinki.fi 050 511 4402

Olen suunnitellut ja kehittänyt verkkopalveluita erilaisissa B2B- ja B2C-konteksteissa vuodesta 1998. Minua kiinnostavat semantiikka, saavutettavuus, käytettävyys, toimivat ratkaisut ja kestävä kehitys. Kuusnepasta alkaen työkalupakkiini on kasaantunut kaikenlaista, ja kartutan kokoelmaani edelleen.

ville

Juhani "Juska" Turpeinen

Tekninen suunnittelija juhani.turpeinen@blinkhelsinki.fi

Tietojenkäsittely tradenomi, jolle ohjelmistokehitys ja tietokantojen kanssa työskentely on innostavaa, vaikka se ei ehkä suoraan paista läpi rauhallisesta olemuksesta. Juska hyödyntää työssään html:n lisäksi mm. CSSää, javascriptiä sekä HubSpotia ja on avoin uusillekin teknologioille.

juska

Jonna Sulkanen

Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija jonna@blinkhelsinki.fi 0400 164 816

Olen markkinoinnin ja viestinnän ihminen, jonka sydän sykkii hyvälle sisällölle. Digitaalisen markkinoinnin maailmassa kiehtovaa on päästä suunnittelemaan ja rakentamaan juuri asiakkaan näköistä markkinointia, joka herättää kohderyhmissä oikeat tunteet. Parasta työssäni on päästää luovuus ja taidot valloilleen, sekä nähdä pilviä hipovaa analytiikkaa.

blink_jonna

Lauri Jaatinen

Graafikko-trainee lauri@blinkhelsinki.fi 050 577 9174

Autan visuaalisten ratkaisujen luomisessa niin digi- kuin printtipuolen töissä, ja pyrin tätä kautta kehittymään entistä taitavammaksi tekijäksi. Medianomiksi valmistuttuani pyrin pitämään huolta tarpeen tullen jämptistä, mutta muuten rennosta otteesta elämään. Vapaus tehdä jotain omaa, joka näkyy ihmisten parissa, tarjoaa mielenkiintoisia päiviä, ja niitä graafisen suunnittelun parissa riittää. Uskon, että nöyrällä ja ystävällisellä asenteella oppii eniten, kehittyy hahmottamaan asiakkaiden toiveita paremmin ja säilyttää uteliaisuutensa, mielikuvituksensa ja laaduntavoittelunsa kaikessa, mihin ryhtyy!

lauri

Allu Laitila

Graafinen suunnittelija allu@blinkhelsinki.fi

Luon visuaalista suunnittelua, jossa viesti ja idea välittyvät mahdollisimman toimivalla ja näyttävällä tavalla. Minua motivoivat projektit, joissa on tilaa luovuudelle ja uusille ideoille. Erityisesti vektorigrafiikka ja digitaalinen kuvitus ovat lähellä sydäntäni.

allu

AUTAMME SINUA ONNISTUMAAN.
OTA YHTEYTTÄ TAI VARAA AIKA TAPAAMISELLE.

Asiakkaat

Piia Holma
Kasvujohtaja
piia@blinkhelsinki.fi
puh. +358 40 527 8810

Työnhakijat

Antti Tolonen
Toimitusjohtaja
antti@blinkhelsinki.fi
puh. +358 207792100

TILAA UUTISKIRJE

Jaamme kuukausittain näkemyksiä, vinkkejä ja menestyskeissejä markkinoinnin ammattilaisille.

Google maps image