TEKNOLOGIA

DIGITAALISET ERIKOISRATKAISUT

 

 

Mitä ovat digitaaliset erikoisratkaisut?


Mainonnan ja markkinoinnin sekä nettisivustojen lisäksi toteutamme myös monenlaisia verkkosivuston erikoisratkaisuja, kuten erilaisia laskureita, pilvipohjaisia sovelluksia, mobiilisovelluksia sekä sovellusten välisiä integraatioita.

 

Case: Nordtreatin sävypalvelu
 

Sävypalvelu on Nordtreatille kehitetty palvelu, jonka avulla Nordtreatin asiakas voi muutamalla klikkauksella tilata haluamansa väriset puunäytteet suoraan kotiinsa. Nordtreatin kehittämiä ympäristöystävällisiä palonsuoja-aineita on saatavissa useissa valmiissa värisävyissä, sekä asiakkaan haluamissa sävyissä. Sävypalvelu toteutettiin Nordtreatin verkkosivustolle, HubSpot-teknologian päälle. Käyttäjä voi valita 1-6 valmista sävyä, omia värisävyjä, vakionäytelaatikon tai suunnittelupalvelun. 

 

nt_savypalvelu nordichues_800px

 

 
 
Case: Myyntikisa
 

Myyntikisa on asiakkaillemme konseptoitu palvelu, joka mahdollistaa innostavien myyntiponnistusten toteuttamisen käytännössä. Sovellus on web-pohjainen palvelu, johon jokaisella kisaavalla jälleenmyyjällä/yksiköllä/myyjällä on omat tunnuksensa. Kukin myyjä voi lisätä omat myyntinsä tai tieto voidaan tuoda dynaamisesta yrityksen myynnin seurannan järjestelmästä. Tämä mahdollistaa sen, että kisatilanne näkyy reaaliaikaisena kaikille kisaajille ja oma tilanne näkyy suhteessa muihin kisaajiin. Lisäksi sovellukseen voi lähettää kaikille yhteisesti näkyviä kommentteja. Reaaliaikaisella, yhteisellä näkymällä, jossa kisaajat voivat lisäksi keskustella, on todettu olevan merkittävä innostava vaikutus kisasuorituksiin. Esimerkiksi Sokos Hotelsin kohdalla näin toteutettu myyntikisa kasvatti myyntiä parhaissa yksiköissä yli 230%. Lue lisää Sokos Hotelsin keissistä Referensseistä!

 

s-card_ipad2

 


Case: SLO Planner

 

SLO Planner on SLO Oy:lle toteutettu pilvipohjainen sovellus, jonka avulla käyttäjä voi tehdä suunnitelman asunnon sähköasennuksista. Sovellus helpottaa SLO:n asiakkaan ja sähköasentajan välistä tiedonsiirtoa, sillä sen avulla voidaan tehdä helposti selkeä suunnitelma toteutettavista asioista. Se näyttää suoraan tarvittavat sähköosat ja siihen voidaan kirjoittaa kussakin kohteessa tarvittavia lisätietoja. Sovellukseen voi ladata omasta asunnostaan pohjakuvan, jonka päälle on helppo lisätä tarvittavia sähköosia. Jos valmista pohjakuvaa ei ole, sen voi myös tehdä käyttäen sovelluksen omaa helppokäyttöistä piirtotyökalua.

 

sloplanner_tablet2

 

 

MITEN PÄÄSET ALKUUN?

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI TÄSTÄ

Palaamme asiaan viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Katso myös

Digitaalinen käyttäjäkokemus 11/2018
BLOGI

DIGITAALINEN KÄYTTÄJÄKOKEMUS - TRENDEJÄ VUODELLE 2019

ray_ipad
REFERENSSI

RAY - KÄYTTÖLIITTYMÄN KONSEPTOINTI

Verkkosivuston kuntotesti
TYÖKALUT

VERKKOSIVUSTON KUNTOTESTI

AUTAMME SINUA ONNISTUMAAN. OTA YHTEYTTÄ TAI VARAA AIKA TAPAAMISELLE.

Asiakkaat

Piia Holma Kasvujohtaja piia@blinkhelsinki.fi
puh. +358 40 527 8810

Työnhakijat

Antti Tolonen Toimitusjohtaja antti@blinkhelsinki.fi
puh. +358 207792100

TILAA UUTISKIRJE

Jaamme kuukausittain näkemyksiä, vinkkejä ja menestyskeissejä markkinoinnin ammattilaisille.

Google maps image