Ihmiset ja yritys

Olemme ryhmä luovia ja analyyttisiä ihmisiä, joita yhdistää intohimo kehittää asioita paremmaksi. Suunnittelijoita, muotoilijoita, visualisteja, käsikirjoittajia, sisältömarkkinoijia, konseptoijia ja sateentekijöitä.

Alussa oli aikomus

 

Blink tarkoittaa silmäniskua. Se viittaa ketteryyteen ja pilkkeeseen silmäkulmassa. Blink tarkoittaa myös välähdystä ja on Malcolm Gladwellin kirjan nimi. Gladwellin ansiokas kirja kuvaa miten nopea, välähdyksenomainen intuitio vaikuttaa ajatteluumme. Tämä on keskeistä, kun puhutaan kommunikaatiosta, mielikuvista ja vaikuttamisesta. Siksi Blink kuvaa erinomaisesti sitä, mitä halusimme olla ja edustaa.

Keväällä 2010 meistä tuli Blink Helsinki (sana Helsinki liimautui perään patentti- ja rekisterihallinnon vaatimuksesta). Halusimme rakentaa täydellisen luovan suunnittelun toimiston tähän maailman aikaan. Siis aikaan joka on digitalisoitunut, ja jossa erottuakseen ei ihan-hyvä riitä – ja jossa markkinointi on ammattimaistunut puuhastelusta liiketoiminnan yhdeksi kriittisimmistä funktioista.

Sittemmin olemme keränneet yhteen alan viisaimpia päitä ja taitavimpia käsiä: visualisteja, konseptoijia, käyttöliittymäsuunnittelijoida, copywritereita, kirjoittajia, devaajia, strategeja, proikkareita – sateentekijöitä, joita ajaa eteenpäin palo tehdä asioita paremmin, ratkaista ongelmia ja aikaansaada konkretiaa.

Meille on ollut tärkeää olla luovia, rohkeita, analyyttisia, ratkaisuhakuisia ja aikaansaavia. Ja meille on ollut tärkeää, että jengi voi hyvin: se tarkoittaa sitä, että emme poukkoile organisaatiouudistusten flipperissä tai muualla istuvan omistuksen vaatimuksista - vaan keskitymme siihen itseensä, luovaan tekemiseen.

Meillä on ollut etuoikeus tehdä töitä fiksujen ja rohkeiden asiakkaiden kanssa. Ollaan tehty duunia autojen, hotellien, lehmien, raflojen, avaruussatelliittien, IT:n, kosmetiikan, päivittäistavarakaupan, rekkojen, lentokoneiden, lukkojen, huoltoasemien, klassisen musiikin, rakentamisen, koulujen ja tanssin parissa.

On nautittu ja on kärvistelty. On ollut innostavia, haastavia, onnistuneita, takkuisia, hähmäisiä ja menestyksekkäitä keissejä. Pari aika turhaa räpellystäkin on mahtunut mukaan. Pääsääntöisesti kuitenkin hienoja, menestyksekkäitä hankkeita. Aina on opittu ja tultu viisaammiksi.

Konseptimme ja toimintamallimme on hioutunut timanttiseksi. Olemme nähneet niiden eteen paljon vaivaa. Siksi tiedämmekin mitä teemme, ja miten sen teemme.

 

 

"If you don't stand for something, you'll fall for anything." – Malcolm X

 

 

Mitä me edustamme ja minkä takana seisomme?

 

Mitä olemme meille itsellemme?

Haluamme olla parhaita versioita itsestämme. Huomenna parempia kuin eilen. Se tapahtuu töiden ja ammattillisen kehittymisen kautta. Siten että olemme riittävän kunnianhimoisia. Emme tyydy perustasoon.

Voimme olla parhaita versioita itsestämme myös hedelmällisen yhdessä tekemisen kautta. Hedelmällinen yhdessä tekeminen on meille sitä, että saamme kukin kukoistaa omien vahvuuksiemme kautta. Ja että yhdessä olemme enemmän kuin erikseen. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että tunnemme itsemme ja pystymme olemaan rehellisesti sellaisia kuin olemme. Se tarkoittaa myös sitä, että me emme pönötä, starbaile, vittuile, politikoi tai kitise.

Olemme hyvien puolella.

Menimme taannoin Tallinnaan kolmeksi päiväksi ja pähkäilimme, ketä olemmekaan - ja mitä haluamme olla. Näkemys kiteytyi tällaiseen muotoon:

 

Blinkin arvot

 

Entä mitä olemme muille?

Me olemme muutos. Autamme asiakkaitamme viemään brändin ja markkinoinnin uudelle tasolle. Autamme suomalaisia yrityksiä kasvamaan kilpailijoitaan paremmin, luomaan tehokkaampia ja johdettavampia tapoja rakentaa markkinoinnin avulla myyntiä.

Näin luomme menestystarinoita ja kasvua. Viemme Suomea eteenpäin ja olemme mukana tekemässä meistä suomalaisista kilpailukykyisempiä kovenevassa globaalissa kilpailussa. Näin voimme yhdessä kukoistaa ja olla pohjoismaisen vapauden, avoimuuden ja reiluuden airut myös tulevaisuudessa.

AUTAMME SINUA ONNISTUMAAN. OTA YHTEYTTÄ TAI VARAA AIKA TAPAAMISELLE.

Asiakkaat

Piia Holma Kasvujohtaja piia@blinkhelsinki.fi
puh. +358 40 527 8810

Työnhakijat

Antti Tolonen Toimitusjohtaja antti@blinkhelsinki.fi
puh. +358 207792100

TILAA UUTISKIRJE

Jaamme kuukausittain näkemyksiä, vinkkejä ja menestyskeissejä markkinoinnin ammattilaisille.

Google maps image