Blogi

Pirun sinnikäs sissi

Jukka Juhola

Elämässä kannattaa mieluummin tehdä, kokea ja toisinaan katua kuin miettiä, mitä kaikkea olisi voinut saada aikaan. Blinkin asiakkuusjohtaja Piia Holma on pysynyt liikkeessä koko elämänsä. Hän varmistaa, ettei yksikään asiakkaamme jää koskaan yksin.

 

Elämässä kannattaa mieluummin tehdä, kokea ja toisinaan katua kuin miettiä, mitä kaikkea olisi voinut saada aikaan. Blinkin asiakkuusjohtaja Piia Holma on pysynyt liikkeessä koko elämänsä. Hän varmistaa, ettei yksikään asiakkaamme jää koskaan yksin.

Vilkaistaanpa menneeseen. Millaisena muistat itsesi 7-vuotiaana? 

Olin varsin liikkuvainen tapaus, menevä poikatyttö, huliviliksikin voisi sanoa. En muista että koskaan olisi ollut tylsää, tekemistä riitti aina ja kotikadulla oli lapsia jokaisessa talossa. Majojen rakentaminen, kiipeileminen (etenkin leikkimökin katolle ja mahdollisimman isojen kivenmurikoiden päälle), peltopesäpalloilu, katukirppisten järjestäminen - kaikki yhtä mieluisia.

Mitkä piirteet ovat säilyneet sinussa voimakkaimmin lapsuudesta? 

Olen ollut varsin itsepäinen, mutta pirun sinnikäs muksu. Itsepäisyyys on sittemmin loiventunut, mutta ei kadonnut. Touhukkuus ja mielenkiinto uusiin asioihin on säilynyt. Mieluummin teen, koen ja kadun kuin totean myöhemmin viettäneeni päiväni platkusti. Pelottomaksikin joku on haukkunut.

 

Oletko nyt sellaisessa ammatissa, jonne tuo seitsemänvuotiaskin Piia halusi? 

Näinkin voisi sanoa. Olen aina tykännyt kovasti kirjoittamisesta ja erilaisista käsitöistä, joten viestintä ja luovuus ainakin kohtaavat nykyisessä työssäni. Isoäitini ennusti aina, että minusta tulee rehtori, koska olin niin täpäkkä. On uhkarohkeaa yhdistää savolaisuus ja pohjalaisuus.

 

Mikä sytyttää sinut työssäsi?

Näen meidän asiakassuhteet kumppanuuksina, joissa kuljetaan yhdessä tavoitteita kohti. On aika hieno fiilis, kun on syntynyt tällaisia toimivia asiakkuuksia, joissa ollaan puolin ja toisin avoimia, ja ratkotaan matkan varrelle tulevia haasteita yhdessä. Ja yksin kun harva onnistuu työssään, niin meidän osaavilla suunnittelijoilla on iso rooli siinä, että duunissa on kivaa. Okei, pitkä pohjustus, mutta vastaus on ihmisissä. 

 

Oletko vielä päässyt tekemään sitä unelmiesi keissiä? Vai onko paras vielä edessä?

Varsin hienoja juttuja tässä on päässyt matkan varrella tekemään, joista olen rinta rottingilla. En halua ajatella, että on vaan yksi unelmien keissi, vaan niitä on vähintään yhtä monta edessä kuin takana. Joka tapauksessa hienoimmat jutut on niitä, joissa on oivallettu jotain astetta suurempaa, jotain jolla saadaan puntit hieman tutisemaan.

 

Papu. Kuka hän on?

Papu on maailman suloisin ja uskollisin kääpiösnautseri. Se viettää ajoittain aikaa toimistolla tuijottaakseen minua herkeämättä kahdeksan tuntia. Kollegani Päivi tulkitsikin Papun tunteita hienosti: “Ajattele, kukaan ei tule koskaan rakastamaan sua yhtä paljon”. 

 

Mikä on paras tapa saada työasiat pois päästä? 

Ylös, ulos ja metsään. Paras pään eheyttäjä on kuitenkin merimaisema Vaasassa, sen parantavalle voimalle ei mikään vedä vertoja.Author avatar
Jukka Juhola

Sydämellinen suunnittelija, jolle tunne on aivan yhtä tärkeä kuin järki. Tehtäväni on puristaa asioista esiin olennainen ja sanoittaa se kauniilla tavalla toimiviksi viesteiksi.

Katso myös

Designer Heikki Kääriäinen

Graafisen suunnittelun notkea moniottelija

Terhi Bergius Minuutti luettavaa
Lue
Nosta blogisi hakutulosten kärkeen

Blogin optimointi nostaa sisältösi hakutulosten kärkeen

Johanna Söderlund Alle minuutti luettavaa
Lue
Brändi vai sisältömarkkinointi? Vai molemmat?

Brändin rakentaminen ja sisältömarkkinointi. Joko tai vai sekä että? 

Timo Vennonen 3 minuuttia luettavaa
Lue
LATAA SISÄLTÖMARKKINOINNIN OPAS

Lue kuinka voit kääntää yrityksesi sisällöt tulokselliseksi sisältömarkkinoinniksi.

LATAA OPAS

AUTAMME SINUA ONNISTUMAAN.
OTA YHTEYTTÄ TAI VARAA AIKA TAPAAMISELLE.

Antti Tolonen antti@blinkhelsinki.fi puh. +358 207792100

OTA YHTEYTTÄ VARAA AIKA
Google maps image