Blogi

Blink Helsingistä HubSpotin Silver Agency Partner

inbound-markkinointi markkinoinnin automaatio hubspot

Kimmo Saarinen

Blink Helsinki on HubSpot Silver Agency Partner. Lue mitä hyötyä tästä on asiakkaillemme!

Meillä on ilo ilmoittaa, että olemme HubSpotin hopeatason kumppani! *) Kiitos merkkipaalun saavuttamisesta kuuluu erityisesti asiakkaillemme. 

HubSpot on johtava inbound-markkinoinnin ja markkinointiautomaation alusta, jonka avulla on mahdollista markkinoida, myydä ja rakentaa kasvua dataohjautuvasti. Silver-tason saavuttaminen osoittaa, että olemme onnistuneet auttamaan asiakkaitamme hyödyntämään HubSpotia tuloksellisemman myynnin ja markkinoinnin tekemisessä. Lisäksi se osoittaa, että tiimimme on käynyt läpi HubSpotin kumppanuusohjelman mukaisesti koulutuksia ja sparraussessioita sekä suorittanut partner-sertifikaatin. 

HubSpotin yhteyshenkilömme sanoo seuraavaa:


”Blink Helsinki has done a great job in engaging their clients with HubSpot and helping them get outstanding results via inbound marketing and marketing automation”

Robbie McFarlane
Principal II Channel Consultant
HubSpot

Kumppanuuden myötä meillä on pääsy HubSpotin laajaan tietovarantoon, bisneskeisseihin, parhaisiin käytäntöhin ja lisäkoulutuksiin. Näin sekä me että asiakkaamme pysymme kehityksen aallonharjalla ja menestyksekkään inbound-markkinoinnin ja markkinointiautomaation kärjessä. 

Tavoitteenamme on tukea asiakkaitamme pitkäjänteisesti niin, että asiakkaamme saavat kaiken mahdollisen hyödyn irti HubSpotista. 

Uskomme kanavariippumattomaan 360°-ajatteluun. Asiakkaillemme on tärkeää, että markkinointikumppani kykenee puhuttelemaan vakuuttavasti ja tukemaan ostamista kaikissa niissä palvelupolun kontaktipisteissä, joissa brändi ja kohdeyleisö kohtaavat. Siksi kehitämme jatkuvasti osaamistamme niistä keinoista ja kanavista, joilla kohdeyleisö voidaan tavoittaa tuloksekkaimmilla tavoilla. 

Kun ymmärrämme kohdeyleisön ostajapersoonia ja ostokäyttäytymistä riittävän syvällisesti, pystymme synnyttämään hienoja menestystarinoita.

Yksi tällainen menestystarina on asiakkaamme Bolt. Meillä on ilo jakaa keissi kanssasi.

Katso, kuinka moninkertaistimme tulokset 3 kuukaudessa:*) Blink Helsingistä HubSpotin Glod-tason partneritoimisto 

Author avatar
Kimmo Saarinen

Asiakkuusjohtajana Kimmo auttaa monentyyppisiä asiakkaita muun muassa brändin rakentamisessa, inbound-markkinoinnissa ja HubSpotin tehokkaammassa hyödyntämisessä.

Katso myös

lastensuojelutyö

Tuemme lastensuojelutyötä

Antti Tolonen Minuutti luettavaa
Lue
Mitä markkinointi voi oppia koronasta

Mitä markkinointi voi oppia koronasta?

Timo Vennonen 2 minuuttia luettavaa
Lue
Logotrendit 2021

Logosuunnittelun trendejä vuonna 2021

Allu Laitila 8 minuuttia luettavaa
Lue
TUTUSTU HUBSPOT-PALVELUIHIMME
TUTUSTU

AUTAMME SINUA ONNISTUMAAN.
OTA YHTEYTTÄ TAI VARAA AIKA TAPAAMISELLE.

Antti Tolonen antti@blinkhelsinki.fi puh. +358 207792100

OTA YHTEYTTÄ VARAA AIKA
Google maps image